• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

20.04.2017

22:05

(FOTO) STANIJA SE VERILA? Starleta pokazala prsten koji vredi silne pare!

Estrada

(FOTO) STANIJA SE VERILA? Starleta pokazala prsten koji vredi silne pare!

Podeli vest

Dobila je prsten o kakvom sanjaju mnoge devojke

Atraktivna starleta od početka svoje karijere intrigira javnost kada je njen emotivni život u pitanju, a pet godina nakon što je prvi put bila verena, odlučila je da se pohvali skupocenim prstenom.

Nakon učešća u jednom rijaliti šou programu 2012. godine, Staniju Dobrojević verio je njen tadašnji dečko Vladimir, Rus, u kog je naša starleta bila veoma zaljubljena.

- Kleknuo je usred kazina, pred svima! Bilo me je blam i bila sam skroz crvena jer su svi gledali i aplaudirali. Bilo mi je prijatno, ali na neki način i neprijatno - rekla je tada Stanija.

Čini se da Dobrojevićeva ima ponovo razloga za sreću i izabranika kog vešto krije od očiju javnosti.

Stanija se danas pohvalila velikim dijamantskim prstenom na svom profilu na Instagramu, ali nije želela da otkriva da li je u pitanju veridba, ili je prsten dobila na poklon. Da li planira da uskoro stane na ludi kamen, nije poznato.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Mali pacov voli da se eksponira, kada puknu silikoni postace mali mis kakva je uvek bila. Ko je video u prirodi zna sve, odvratna osoba koja slika guzicu silikonsku stotinu puta na dan, fuj

AS

pre 6 godina

OPET NEKA FORA ZA REKLAMU I NAIVNE MEDIJE. MA KO BI NJU VERIO ŽIVOTA VAM?

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija