• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

22.04.2017

08:55

DŽIDŽA, POKRIJ SE UŠIMA! Evo kako je isprozivao ROĐENI OTAC!

Estrada

DŽIDŽA, POKRIJ SE UŠIMA! Evo kako je isprozivao ROĐENI OTAC!

Podeli vest

Harmonikaš i producent Dragan Stojković- Bosanac kaže da je digao ruke od pomaganja ćerki Aleksandri Stojković- Džidži u građenju muzičke karijere. On priznaje da ga je naslednica do pre nekoliko godina slušala kada se radilo o svakom potezu u muzičkim vodama ali da to više ne radi

 

Bosanac je kao i u žiriju Zvezda Granda oštar i u kritikama svoje naslednice,  za koju kaže da bi mogla malo više da obrati pažnju na pesmu i glas, umesto na stas.

- Iskreno da vam kažem, što sam davao savete, davao sam, sada ima dovoljno godina da mućne glavom i vidi šta je pametno za nju a šta ne. Sama odlučuje o sebi i karijeri. Više sam za to da moja ćerka ima dobru pesmu i da peva dobro, a fotografije dolaze posle toga. mislim da joj provokativne fotografije nisu potrebne, ali stvar je na onome ko provocira. Bolje da ima hitove a ne tamo nekakve slike - kaže Bosanac za Alo.

facebook

Kada je u pitanju trenutno jedno on najpopularnijih muzičkih takmičenja Zvezde Granda Dragan kaže da uspeva da se kontroliše i da se ne svađa sa ostalim članovina žirija. 

- Znate kako kažu, pametnji ljudi pišu, a ja vrlo često pišem, ovi drugi pamte. Jeste ovaj šou pomalo rijaliti i nekada je i potrebnažo da se ukrste mišljenja. Dobacim i ja po koju reč onda kada vidim da se atmosfera opusti, pa se napravi haos - objašnjava Dragan. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragon

pre 6 godina

Devojka je punoletna ,lepa i dovoljno pametna da svoju karijeru gradi na svoj nacin.Njen otac Bosanac drugacije gleda na svet estrade.Posto sam njegovih godina rado bih mu savetovao da ostavi cerku na miru i lisi je njegovih srednje vekovnih komentara.Da ga podsetim da smo u dvadeset prvom veku.Dzidzi dajem podrsku i zelim joj puno uspeha na muzickoj sceni jer ona to zasluzuje po svojim muzickim kvalitetima i svojom lepom pojavom.

neno

pre 6 godina

Ma pornic da snimi bre...to je prava stvar. Ko takve slusa samo umobolni. A pornic je pornic... ko je danas nevin u ludnici

zoki

pre 4 godine

Mora da snimi film kao Severina pa da gledamo pa da bude popularna pevacica

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija