• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Dejan Katalina

24.04.2017

18:44

MARINA VISKOVIĆ O LJUBAVI I SKANDALIMA: Dečko mi je ljubomoran, on bi voleo da ne radim!

Estrada

MARINA VISKOVIĆ O LJUBAVI I SKANDALIMA: Dečko mi je ljubomoran, on bi voleo da ne radim!

Podeli vest

On bi najviše voleo da ne radim i da mi pevanje bude hobi, ali zbog ljubavi prema meni pomirio se s tim i srećan je kad sam ja srećna

Marina Visković počela je kao jedna od najpopularnijih klupskih pevačica u Beogradu. Rođena Zemunka kasnije je ostvarila i karijeru na velikoj sceni, u čemu joj je znatno pomogao Aca Lukas, pozvavši je da otvori njegov koncert u Areni. U intervjuu za naš dodatak ona priča o načinu na koji gradi svoj imidž i stvara odnos sa publikom, ali i otkriva neke tajne iz privatnog života koje dosad nisu bile poznate javnosti. A priču sa njom počinjemo od krajnje smirene teme, njenog najnovijeg singla - "Bensedini".

Novi singl "Bensedini" postigao je veliki uspeh za jako kratko vreme. Da li će ovaj muzički pravac preovladavati na tvom novom albumu?
- Veoma sam ponosna na uspeh "Bensedina", kao i ceo moj tim. Na albumu koji pripremam biće više brzih pesama jer iza sebe imam mnogo lepih balada, tako da bih želela svojoj publici da se prikažem i u drugom svetlu.

Koliko je teško konstantno ulagati u skupe spotove i najbolje saradnike?
- Teško jeste, ali ja stvarno nemam nikakav odnos prema novcu. Za mene je ulaganje u posao i karijeru najlepša stvar i srećna sam što sam blagoslovena da radim posao u kome uživam.

Jesi li nekada pomišljala da odustaneš od ovog posla?
- Nisam donosila takve odluke, ali sam vrlo ambiciozna, pa znam da se rastrčim na sto strana, što svakako nije nekad ni dobro. Sada sam se fokusirala na nastupe i album jer sam sve dovela u red - počevši od novog benda, koji je divan, i saradnika koji mi odgovaraju, tako da sam veoma zadovoljna i puna energije koju ću da prenesem na album i nastupe.

Nemam nasrtljive obožavaoce, moja publika je divna i kulturna

Koliko je teško biti na estradi bez ijednog skandala, sukoba sa koleginicama i bez iznošenja intime u javnost?
- Sazrevanje je vrlo bitan faktor. Jednostavno nisam tip koji pravi famu i dramu gde ih nema, a ni gde ih ima. Gledam svoja posla i ne smatram da se skandali podrazumevaju u velikim karijerama. Naprotiv.

Ko su ti muzički uzori?
- Nemam neke uzore. Divim se svakom pravom umetniku šta god da stvara.

Na koji način se boriš sa nasrtljivim obožavaocima?
- Nemam nasrtljive obožavaoce, moja publika je divna i kulturna. Od nje primam neizmernu energiju i ljubav, nisam imala nikad problem. Ali, naravno, zbog javnog posla moguće je sve. Ne mogu svi da vas vole.

Imaš li obezbeđenje?
- Samo jednog čoveka koji ide sa mnom svuda. On nije samo obezbeđenje, on je sve baš kao i svi u mom timu. Svako je deo neke priče i energije i ne bih mogla ni bez jednog člana. Pozitivna atmosfera nema cenu.

Na koji način održavaš formu?
- Posvećena sam svom izgledu. Treniram redovno, idem na masažu. To su najbolje stvari za moje telo. Planiram da počnem i sa jogom, to me privlači.

Nikad ne proveravam telefon svog dečka

Trošiš li mnoga novca na krpice ili na automobile?
- Automobili me ne interesuju. Verujte mi da ih kategorizujem po boji, a ne po markama i modelima. Ipak, luda sam za garderobom. Tako da od to dvoje uvek izaberem krpice.

Družiš se sa Acom Lukasom. Jesti li nekada razmišljala o duetu s njim?
- Acu obožavam, godinama smo prijatelji i družim se sa njegovom suprugom Sonjom. Kada sam bila na samom početku karijere, pozvao me je da budem gošća na njegovom koncertu u Areni, i to su stvari koje se ne zaboravljaju. O duetu još nismo pričali, ali nikad ne reci nikad.

Ko su ti prijatelji na estradi?
- Poštujem i volim sve ljude na estradi i nikad nisam osećala neku negativnu energiju o kojoj svi pričaju. Bliska sam sa Mijom Borisavljević, koja je dobra devojka, i sa njom baš volim da pričam na razne teme.

Trudnoća svakoj ženi dolazi baš onda kada je suđeno

Šta misliš o starletama koje pevaju?
- Mislim da svako bira način na koji će da se predstavi i svako promoviše ono što misli da vredi. Takvu publiku i dobija.

Da li je tvoj muškarac ljubomoran i kako se nosi sa tvojim poslom?
- Jeste. On bi najviše voleo da ne radim i da mi to bude hobi, ali zbog ljubavi prema meni pomirio se s tim i srećan je kada sam ja srećna.

Pogledaš li nekad u njegov telefon?
- Nikad. (smeh)

Da li bi oprostila prevaru?
- Jedino sam sigurna u ljubav koju osećamo i on i ja, i da toga nema, odavno bismo se rastali. Baš zato se ne opterećujem šta on radi.

Izjavila si da još nisi spremna za majčinstvo, kada je pravo vreme za to?
- Pravo vreme je onda kada se desi, verujem da trudnoća svakoj ženi dolazi baš onda kada je suđeno. Volela bih da se ostvarim kao majka, obožavam decu.

Da li bi se odrekla karijere zarad dece i supruga?
- Nema potrebe za odricanjem. Nisam ni prva ni poslednja pevačica koja će da ima i decu i, nadam se, uspešnu karijeru. Naše najveće zvezde su u isto vreme i majke.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Renatita

pre 6 godina

Ne nervira se on zbog pevanja, vec zbog tvog \"drugog posla\"

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija