• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

24.04.2017

22:13

LEPA LUKIĆ O BOLNOJ TEMI: Nije istina da nemam decu zbog greške lekara!

Estrada

LEPA LUKIĆ O BOLNOJ TEMI: Nije istina da nemam decu zbog greške lekara!

Podeli vest

Pevačica Lepa Lukić ne voli da priča mnogo o svom privatnom životu, a ono što svi znamo jeste da se nikada nije ostvarila kao majka

Kako je njen bivši muž Vlada Perović jednom prilikom rekao, pevačica se nije ostvarila u ulozi majke zbog greške lekara.

Iako je ovo za nju vrlo bolna tema, Lepa je odlučila da pred kamerama konačno otkrije šta je istina.

- To nije istina! On je hteo mene da opravda i zaštiti pa je zato tako rekao. Nemam decu jer sudbina tako htela, to nema veze sa lekarima - rekla je Lukićeva u emisiji "Rada sam".

Podsetimo, Perović je svojevremeno izjavio da je pevačica imala abortus koji nije dobro urađen te da zbog toga više nije mogla da zatrudni, ali ona to oštro demantuje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan

pre 7 godina

Samo budala može da optuži lekare!. A g.Lepa Lukić šta je radila i koga sve nije privodila. da je glupo pričati na ovu temu. Bez poštovanja prema "Lepoj Lukić" i bez drugog komentara!n

nada

pre 7 godina

Prosla zena sito i reseto-sta reci ! Koliko znam ona nije bila nerotkinja ali steta sto nije imala naslednicu !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija