• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2017

09:13

(VIDEO) A SAD NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE! Na debi albumu Blah Blah Banda pesme su potpuno - neočekivane!

Estrada

(VIDEO) A SAD NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE! Na debi albumu Blah Blah Banda pesme su potpuno - neočekivane!

Podeli vest

Jedna od najboljih klupskih ekipa Beograda, Blah Blah Band, objavio je debi album "Godine" u produkciji PGP-RTS

 

 

Album "Godine" donosi osam pesama koje bend stilski opisuje kao povratak ka bazičnoj formi beogradskog pop zvuka. Pri odabiru autora pesama, Blah Blah Bend se odlučio za trojcu poznatih i priznatih muzičara: gitaristu i producenta (a skora i pojačanje u bendu) - Gorana Kovačića koji kreatorski potpisuje čak četiri pesme na albumu (naslovnu numeru "Godine", prvi zvanični objavljeni singl sa albuma - "Brineta", kao i pesme "Noć" i "Fali mi sve"). 

Pored Kovačića, tu su i Bojan Vasić (uptempo hit singlovi "Maler" i "Kravata"), kao i Kristijan Kiki Rahimovski koji donosi dah zagrebačke muzičke pop škole kroz pesme "Lepo moje" i "Neosvojivi". 

Kada je reč o procesu rada na debi albumu "Godine" za Blah Blah Band to je bilo - prelepo i neponovljivo iskustvo:

Promo

- Pomisao da smo posle 17 godina postojanja dočekali da snimimo svoj prvi album bila nam je motiv da damo sve od sebe i da zajedno sa odabranim kompozitorima damo i lični pečat pesmama na albumu. Iako su trojica kompozitora stilski jako različiti, mi smo se trudili da njihove pesme svirački i pevački interpretiramo na najbolji mogući način. "Godine" su plod izuzetnog entuzijazma i naše neizmerne ljubavi i predanosti muzici. Rad u studijima u kojima smo snimali karakterisali su: stroga fokusiranost, visoki profesionalizam svih uključenih u proces, ali i neophodna dobra, vedra energija.  Iskreno smo uživali. Iako nam je ovo debi album, od srca se nadamo da će se ove istinske pop pesme dopasti velikom broju ljudi, da će uživati slušajući ih onoliko koliko smo mi dok smo ih stvarali. 

Blah Blah Bend su: Dušan Zrnić (vokal), Tijana Žeravčić (vokal), Miloš Marinović (vokal, klavijatura), Nebojša Radović (električna gitara), Goran Kovačić (akustična gitara), Radomir Nikolić (bas gitara), Ognjen Čuković (bubanj).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija