• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

26.04.2017

17:31

U STRAHU OD SERIJSKOG UBICE! Indi priznala da se borila sa strahovima!

Estrada

U STRAHU OD SERIJSKOG UBICE! Indi priznala da se borila sa strahovima!

Podeli vest

Pevačica Indira Aradinović Indi otkriva kako se osećala nakon smrti koleginice Jelene Marjanović i zašto je strahovala

Nakon što je saznala da je Jelena ubijena, Aradinovićeva je mislila da je i ona na meti Jeleninog ubice.

- Prolazila sam kroz pakao. Govorila sam mami i tati da se plašim. Međutim, kako je vreme odmicalo, shvatila sam da nema razloga za to, da nije u pitanju serijski ubica - rekla je ona i dodala:

- Dešavalo mi se da se okrećem kada ulazim uzgradu i izlazim iz kola. Miisila sam da me neko prati. Pila sam tablete za spavanje. U snu sam se trzala ili nisam mogla da spavam, nisam ličila na sebe, ustajala sam umorna. Međutim brzo je prošlo. 

Indi je rekla da nema prava da sudi o tome ko bi mogao da bude ubica Jelene Marjanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija