• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

26.04.2017

18:10

SUZANA MANČIĆ U PROBLEMU: MORAM NA DIJETU da bih ušla u venčanicu!

Estrada

SUZANA MANČIĆ U PROBLEMU: MORAM NA DIJETU da bih ušla u venčanicu!

Podeli vest

Suzana Mančić je trebalo da se uda u martu, kada je i sašila haljinu za svadbu, ali se u međuvremenu ugojila i više ne može da uđe u toaletu

Voditeljka Suzana Mančić mora na strogu dijetu da bi uspela da uđe u venčanicu. Legendarna loto devojka je trebalo da se uda u martu u Veneciji, ali je zbog tajnog venčanja njene mlađe ćerke Teodore Kunić Suzana odložila svoju svadbu.

ŠTA ĆE REĆI SIMICA? SUZANA SE NABACIVALA BARIŠNJIKOVU: Snažan si kao bik, a nežan kao galeb!

Od tada do danas Mančićeva je nabacila nekoliko kilograma, pa više ne može da uđe u haljinu koju je sašila.

Uzete su mi mere, sašivena je po mojoj želji, ali pošto je venčanje prolongirano, ja sam nabacila nekoliko kilograma
Suzana Mančić

- Ništa me ne pitajte. Haljina je bila spremna za moju svadbu. Uzete su mi mere, sašivena je onako baš po mojoj želji i zamisli. Međutim, pošto je to prolongirano, ja sam u međuvremenu nabacila nekoliko kilograma i ta toaleta mi prvo ne stoji kako treba, a drugo neke delove jedva da mogu da spakujem u nju - priznaje Suzana.

Ona već mesecima vodi emisiju "Suzanin izbor" na KCN-u, a odnedavno je dobila i novi angažman na TV Hepi. Suzana je počela da radi emisiju "Posle ručka", zbog čega se, veruje, i ugojila:

- Svaki drugi dan radim "Posle ručka " na Hepiju, a između snimam "Suzanin izbor". Nemam vremena da kuvam zdravo i jedem redovno. Uvek ručam na brzinu, s nogu što bi se reklo. Govorim stalno sebi "još samo sada i više neću", ali onda opet krenem da jedem nezdravo. Moram hitno da se dovedem u red - poručuje voditeljka.

POTRESNA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ: Zbog tableta za mršavljenje sam mogla da umrem!

Ona poslednjih dana razmatra koju od popularnih dijeta da primeni kako bi do venčanja dovela liniju u red.
- Biće to sigurno neka zdrava ishrana jer mi je ipak zdravlje najvažnije.

Informer

Neću da otkrijem datum svadbe, da opet ne izmalerišem

Suzana nije želela da nam kaže koji je novi termin njene svadbe i da li će definitivno biti u Veneciji.
- O datumu za sada ne pričam. Da li će biti za dva, tri ili četiri meseca nije bitno. Ja sam pričala o tome, pohvalila se i videli ste šta se izdešavalo. Sada sam odlučila da držim jezik za zubima, pa ćete svi saznati kad budem rekla "da" - završava kroz smeh Suzi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija