• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

27.04.2017

21:17

VESNA ZMIJANAC OTVORILA DUŠU: Hoću da se zaljubim, ali stvarno nemam u koga!

Estrada

VESNA ZMIJANAC OTVORILA DUŠU: Hoću da se zaljubim, ali stvarno nemam u koga!

Podeli vest

Vesna Zmijanac od raskida sa Željkom Rstićem nije imala ozbiljnu vezu, ali sada veruje da je vreme za novu ljubav

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da bi volela da se zaljubi kao šiparica iako je u januaru proslavila 60. rođendan. Otkako je pre dve godine raskinula sa biznismenom Željkom Rstićem, folk zvezda nije imala ozbiljnih veza. Posvetila se ćerki Nikoliji, unuci Rei, međutim, sad je ponovo spremna za ljubav i avanturu.

- Volela bih da imam nekog pored sebe, da emocije prorade... Ali to se ne traži, to se dešava samo po sebi. Želela bih ja da se zaljubim, ali nemam u koga - kaže Vesna za Informer.

Ne možeš srcu da narediš kad i u koga će da se zaljubi. Komplikovano je to
Vesna Zmijanac

Četrnaest godina mlađi Rstić prevario je pevačicu sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, zbog čega su on i Vesna i okončali romansu. Posle ove izdaje, Zmijančeva je oprezna kad bira muškarce:
- Danas ne znaš načisto na čemu si sa muškarcima. Prave ljubavi se retko dešavaju, pa ispadne da su baš srećni oni koji su je makar jednom osetili - smatra pevačica.

VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O SUKOBIMA SA KOLEGINICAMA: To je besmisleno komentarisati!

Darko Cvetanović

Ona priznaje da je upoznavala finu gospodu, ali ističe da ne bira uvek glava onog pored koga ćeš se buditi.

Volela bih da imam nekog pored sebe, da emocije prorade
Vesna Zmijanac

- Ne možeš srcu da narediš kad i u koga će da se zaljubi. Komplikovano je to. Po nekad mi fali taj osećaj u stomaku, priznajem - iskrena je Vesna Zmijanac.

Bez obzira na to što priželjkuje da konačno nađe partnera, pevačica ističe da joj to trenutno nije prioritet. Rođenje unuke Ree u septembru 2016. godine bacilo je u senku sve potencijalne udvarače:
- Unuka Rea je sada centar mog sveta. Naravno, i Nikolija će uvek biti. U potpunosti sam sve podredila njima.

Otkako je postala baka, Vesna retko nastupa. Svaki slobodan trenutak provodi sa Reom. Čuva je, kupa, hrani i uživa u novoj životnoj ulozi. Zato i ne čudi što nije uspela da nađe muškarca uz kog će se skrasiti.

VESNA ZMIJANAC OTKRILA BOLNE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Kriva sam za smrt svoja dva sina!

Rea prepoznaje Nikoliju na televiziji

facebook

Vesna kaže da njena unuka već prepoznaje mamu Nikoliju na televiziji.
- Rea još nije progovorila, mala je za to, ali primetila sam da, kad na televiziji čuje mamine pesme, lepo reaguje na njih. Gleda, pa joj je verovatno čudno da vidi Nikoliju na ekranu - prenosi Zmijančeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
0123456789

pre 6 godina

Sve u svoje vreme,Vesna je nekad bila lepotica,to je i sad za svoje godine.Nazalost nije imala ni onda neke jake veze kad je bila na vrhuncu slave,svako ima u necemu srecu a u necemu nema. To je sve teze i teze Naci nekoga ali nije iskljuceno,uvek treba zamisljati taj prizor i onda ce se neko pojaviti.Treba biti realan i traziti partnera svojih godina i interesovanja jer sve ostalo je iluzija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17