• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

28.04.2017

20:32

ŠTEDNJA! GOGA SEKULIĆ KORISTI USLUGE RENTAKARA! Pevačica rentira auto za 20 evra!

Estrada

ŠTEDNJA! GOGA SEKULIĆ KORISTI USLUGE RENTAKARA! Pevačica rentira auto za 20 evra!

Podeli vest

Goga Sekulić se vozi u rentiranim kolima i to plaća 20 evra dnevno! Paparaco Informera uslikao je poznatu pevačicu na Dedinju kada je dolazila na promociju albuma Seke Aleksić

Ona se dovezla popularnim "smartom" koji je iznajmila povoljno za svoje potrebe. Pevačica je poznata po tome da voli život na "visokoj nozi"; skupe krpice, dobra kola, vrhunski nameštaj, ali izgleda da joj se kućni budžet smanjio, pa umesto da iznajmi neku "zver", ona se zadovoljila malim četvorotočkašem.

Ima treći
Jedan automobil mi je u Cirihu, a drugi u Crnoj Gori
Goga Sekulić

 

Goga je svoja dva skupocena vozila, od kojih je jedan "audi", zamenila manjim kolima, ali samo privremeno.
- Jedan automobil mi je u Cirihu, a drugi u Crnoj Gori. Rentiranje mi je bilo najbolje rešenje. Ne moram da se bakćem sa taksijem ili tražim ko će me voziti - rekla je Goga i dodala da je zadovoljna malim kolima, iako je oduvek vozila veliki auto.

- "Smart" je mali automobil i odličan za gradske gužve, pritom uvek mogu da nađem parking mesto u gradu - objasnila je pevačica zbog čega je baš taj auto izabrala.

Da li je to pravi razlog ili je Goga zapala u finansijsku krizu zbog sve manjeg broja tezgi, ostaje nam da vidimo.

Uroš nema vremena da ide sa mnom na događaje

Goga Sekulić kaže da uživa u braku sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem, ali da on zbog obaveza ne posećuje sa njom događaje.
- Nažalost, Uroš nije mogao da dođe sa mnom na Sekinu promociju zbog obaveza. On je ozbiljan sportista i često ima treninge i pripreme za razna takmičenja - rekla je pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija