• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

29.04.2017

08:35

ĐANI NAPRAVIO LOM U KRAGUJEVCU! Pevač priredio žurku za pamćenje

Estrada

ĐANI NAPRAVIO LOM U KRAGUJEVCU! Pevač priredio žurku za pamćenje

Podeli vest

Radiša Trajković Đani važi za jednog od pevača koji prave najbolju atmosferu na svojim nastupima

Đani je , kao pravi profesionalac,na nastup u najpopularniju kragujevačku kafanu došao nekoliko sati pre nastupa kako bi održao tonsku probu i posetio svoju brojnu rodbinu koja živi u šumadijskoj prestonici.

Kada je završio sa obavezama, pevač je rešio da skrati vreme do nastupa, te je seo u separe, koji su rezervisali njegovi prijatelji, i počeo da ćaska. Reč po reč, zdravica po zdravica, veselog Đanija je ponelo druženje, međutim, to ga nije omelo u poslu koji je sledio.

Uroš Milenković

Iako je Đani više od sat vremena sedeo i pio sa prijateljima, bio je oran za rad čim su svi gosti pristigli. Nakon nekoliko popijenih čaša, pevač je bez problema izašao raspoložen na binu i započeo nastup.

Njegov performans trajao je do ranih jutarnjih časova, a prisutni su imali priliku da uživaju u Đanijevim hitovima “Sam sam”, “Sve mi tvoje nedostaje”, ”Dođeš samo kada teško ti je” i mnogim drugim iz pevačevog repertoara. Koliko je Đani bio raspoložen da pruži maksimum Kragujevčanima, najbolje se vidi po pevačevom oznojenom licu i veselom osmehu koji nije skidao sa lica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija