• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2017

21:05

SVADBA DECENIJE: Teo i Jelisaveta staju na ludi kamen 25. juna! EVO KO ĆE BITI GOSTI!

Estrada

SVADBA DECENIJE: Teo i Jelisaveta staju na ludi kamen 25. juna! EVO KO ĆE BITI GOSTI!

Podeli vest

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić posle svadbe koja je zakazana za 25. jun sele se u Ameriku

Novopečeni par će se venčati posle samo pet meseci veze u beogradskom klubu "Privrednika" pred oko 150 gostiju, a na glamuroznom venčanju pevaće Aleksandra Prijović i Bane Mojićević.

Jelisaveta i Miloš će potom, na jesen, započeti zajednički život u SAD, pošto srpski reprezentativac namerava da košarkašku karijeru nastavi u NBA.

Sve Teove bivše

Šarmu kapitena srpske reprezentacije nisu odolele mnoge poznate dame. Pre Jelisavete, sportista se neko vreme zabavljao sa ćerkom Cece Ražnatović Anastasijom. Najduže u vezi, čak četiri godine, bio je sa odbojkašicom Majom Ognjenović, koju je, kako se spekulisalo, prevario sa bivšom "modelsicom" Ivanom Stamenković Sindi. Neko vreme viđao se i sa voditeljkom i glumicom Sofijom Rajović.

- Teo trenutno igra za moskovski CSKA, ali ga desetak poznatih klubova iz Amerike zove da pređe kod njih, i to za ogroman novac. On je pre deset dana dao svojim menadžerima odobrenje da počnu da pregovaraju sa klubovima, među kojima su Juta Džez, Sakramento Kingsi, Bruklin Netsi, ali i LA Lejkersi. Buduća mlada bi najviše volela da Teo potpiše za klub iz Los Anđelesa, jer joj je neispunjena želja da se okuša u tom čuvenom Holivudu. Ipak, za koji god grad da se Miloš na kraju odluči, Jelisaveta će se preseliti tamo sa njim - kaže za Informer Teodosićeva drugarica.

Ona nam objašnjava da su se golupčići do sada viđali tako što je Jelisaveta odlazila kod Tea u Moskvu. Shvatili su da im veza na daljinu ne odgovara, pa su želeli što pre da otpočnu zajednički život.

Glumica i sportista su baš zato svadbu zakazali za početak juna. Termin su morali da prilagode brojnim poslovnim obavezama slavnog košarkaša jer mu je raspored posle svadbe veoma zgusnut. Ubrzo posle venčanja, Miloš će otići na Srebrno jezero u svoj kamp za decu.

Teo je pre deset dana dao svojim menadžerima odobrenje da počnu da pregovaraju sa klubovima iz NBA

Zatim mu počinju pripreme sa reprezentacijom, sa kojom zatim putuje u Istanbul na Evropsko prvenstvo, koje će biti održano od 31. avgusta do 17. septembra.

- Nakon Evropskog se sele u Ameriku. Razmišljali su da svadbu naprave na jesen, ali zbog svih njegovih obaveza, shvatili su da im samo ovaj termin odgovara - prenosi Miloševa drugarica koja je pozvana na svadbu.

Ona nam je objasnila i zašto su se mladenci odlučili baš za "Klub privrednika", koji se inače i ne iznajmljuje za svadbe

- Žele da svadba bude na otvorenom, a da u isto vreme bude sakrivena od očiju javnosti. "Klub privrednika" ima predivnu baštu, koja nije pristupačna za paparace, pa se Miloš potrudio da im odobre da tu prave veselje. Sa Jelisavetom se dogovorio da ni jednom nedeljniku ne prodaju fotografije sa svadbe. Baš žele da sakriju sve od javnosti.

Brojne face na svadbi

Instagram

Brojne poznate ličnosti biće gosti na Teovom i Jelisavetinom venčanju:
- Biće puno poznatih faca na svadbi. Za sada znam da dolazi selektor Saša Obradović, ali i brojni košarkaši, kao što su Marko Jarić, Nenad Krstić, Stefan Marković, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović i Miroslav Raduljica. Tu će biti i fudbaleri Dejan Stanković, Marko Pantelić. Jelisaveta je pozvala kolege sa klase, a među njima i dobre prijateljice Ninu Janković i Tamaru Dragičević - otkriva naša sagovornica.

 

 

Hladan tuš za Vuka, pa poziv na venčanje

printscreen

Prema tvrdnjama izvora bliskog paru Jelisaveta je Svog bivšeg dečka, glumca Vuka Kostića obavestila da se udaje i tom prilikom ga pozvala na venčanje. - Vuk i Jelisaveta su ostali prijatelji posle raskida. Iako je znao je da je ona u vezi s Teom, veoma se iznenadio kada mu je saopštila da se udaje. Počeo je da se smeje i zamolio je da se ne šali na taj način. Nije očekivao da će tako brzo, posle samo četiri meseca veze, ona odlučiti da se uda - rekao je izvor i otkrio kakva je bila Kostićeva reakcija kada mu je Jelisaveta saopštila da bi volela da baš on bude gost na njenom venčanju.
- Hladan tuš usledio je kada mu je rekla da je ozbiljna, da je slavlje već zakazano i pozvala ga da bude gost na njenom venčanju. Kostić joj je poželeo sve najlepše i zahvalio joj na pozivu. Mislim da će poziv prihvatiti i biti na njenom venčanju, koje je zakazano za 25. jun
- otkrio je izvor.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 6 godina

od ovog nema nista suplja prica los propagandni potez neznam ko je ovako lose savetuje

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija