• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.05.2017

15:21

POKUŠAO JE DA ME ODVUČE U KREVET! Maloletnica koju je muvao Šako Polumenta otkrila detalje njihovog odnosa!

Estrada

POKUŠAO JE DA ME ODVUČE U KREVET! Maloletnica koju je muvao Šako Polumenta otkrila detalje njihovog odnosa!

Podeli vest

U poslednjih nedelju dana domaći mediji bruje o skandalu u čijem se epicentru našao poznati pevač Šako Polumenta (57) koji je maloletnoj M.V. (17) slao neprimerene poruke i video-snimke. Nakon što je maloletna devojka sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram podigla se velika prašina, a ona je sada odlučila da otkrije detalje odnosa sa pevačem

Javnost je oštro osudila Šakovo udvaranje maloletnoj Mini, a pevača je dodatno iznerviralo to što je ona na Instagramu objavila i video-snimak u kojem ga imitira.

Nakon toga, Polumenta je u privatnoj prepisci na društvenoj mreži izvređao Minu. Nedugo posle te razmene poruka, prepiska je dopsela u javnost, a M.V. je sada odlučila da progovori o svom odnosu sa pevačem i otkrije detalje istog.

- Često sam dolazila na njegove nastupe i odmah sam mu zapala za oko. Na jednom nastupu smo se i upoznali. On je moj broj dobio od mog bliskog prijatelja. Posle nekog vremena mi se i javio, a onda je došao u Inđiju i da me vidi. Na početku nisam želela da se viđam sa njim, plašila sam se toga šta će ljudi reći, on je stariji od mene 40 godina. Na kraju smo se ipak videli. Nekoliko puta smo otišli zajedno na ručak i na piće, ali između nas nije bilo ničega. Posle našeg susreta on je mene često zvao, slao mi svoje fotografije... Međutim, ja nikada nisam želela da imam sa njim nešto - počinje priču Mina za Pink.rs i dodaje:

- Ja sam kasnije saznala i za njegovu ljubavnicu Ivanu, a on se javljao i mojim drugaricama. To čoveku od 57 godina koji ima troje dece i ženu nikako ne priliči i nije mi nikada bilo jasno zbog čega se tako ponaša. Prema meni je u nekoliko navrata bio navalentan, pokušavao je da me odvede u krevet, ali nije smeo to otvoreno da kaže, ipak se plašio zbog mojih godina i posledica koje bi mogao da snosi ukoliko bi između nas došlo do seksa. Ja sam tada imala samo 16 godina. Obećavao mi je da će da mi pomogne u sportskoj karijeri, rekao mi je da će da mi nađe menadžera i da želi da mi sredi da odem van Srbije da igram ženski fudbal - kaže maloletna devojka za Pink.rs.

Ona kaže da je iz pouzdanih izvora saznala da pevač ne sme da se vrati u rodni kraj, budući da su svi veoma razočarani njegovim ponašanjem.

- Tamo u njegovom kraju u Crnoj Gori je opšti haos zbog ovoga. Čula sam da mu čak prete i batinama. Svi su u šoku i kažu da nisu mogli da tako nešto očekuju od njega - kaže ona.

Maloletnica otkriva i to da joj tokom ovog teškog perioda za nju i njene najbliže veoma znači pomoć i podrška prijateljice Soraje Vučelić koja inače od ranije poznaje pevača.

- Veliku podršku imam od Soraje. Ona mi govori kako da se ponašam i kako da postupim u ovoj teškoj situaciji. Ona Šaka poznaje dugo, ali je veoma iznenađena ovakvim njegovim ponašanjem, smatra da mu to ne priliči. Naravno, moja majka i moj dečko su uz mene i apsolutno me podržavaju u svemu. Veruju mi i znaju da ja nisam uradila ništa loše. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Misirac

pre 6 godina

E kad ti je Soraja prijateljica nemoj se mala vise oglasavati sve nam je kristalno jasno !\n

Krasa

pre 6 godina

Duso moja tvoja prijateljica i ocigledno zivotna uciteljica Soraja je kao Koridori. Svi pravci su joj prohodni. Platis putarinu, navuces gumu ili ne i vozis dok se ne ispovratis u nekom od tunela. Odlican primer kako da se obucis ! Dno dna !\n

Sasa

pre 6 godina

Šako je 1968 godište !!! Nema 57 vec 49 godine n

Arandjel

pre 6 godina

Cuj 16 godina i izasla sa njim dva, tri puta, a Soraja joj drugarica. Imas li ti dijete roditelje. Ovo je pravi primjer kad treba da reaguje socijalni radnik i djeciji psiholog. Roditeljima odmah napisati prijavu. O Saki necu trositi rijeci nije vrijedan toga.\nSrbijo reaguj, ovo je strasno.\n

zalna tvoja mlados

pre 6 godina

sa sedamnaest vec si krenula putem raznih starleta. moderno ime za kraljice noci. jadni tvoji roditelji, a i ti, i tvoja buducnost.

lela

pre 6 godina

Sta napravise coveku,odmah se vidi po ocima ko je ona. Ona ima 17 godina ,a sa Sorajom topli perverzni ples pa Sako je malo dete za nju i Soraju. Ovo mu je skola ,naravno i on je preterao treba da ima obzira na godine devojaka kojima pise.Ovo je klasicno navlacenje radi sopstvene reklame jadne suuuu

Irena

pre 6 godina

BRAVO za komentar. Posle odgledanog "plesa" dotične... Šta reći... Ne osudjujem Šaka.

bosanac2

pre 6 godina

TAJ SMRAD JE DJUKAC PRVE KLASE OKANI SE UMISLJENOG DJUBRETA

dusan

pre 6 godina

njoj je mucenici bitno da je decko podrzava sto je sa djedom odlazila na ruckove. nije te vodio vodio tamo sto je gladan blesino. \nja njega ne okrivljujem,sta ces od starca ocekivati vec ovu  malu starletu. Satro nisi znala da hoces da te pljusne pa za to i sluzis\n

tomas9d

pre 6 godina

kažeš soraja, uf jeeeeeeeeeeeebote, umalo joj ne poverovah

kiki

pre 6 godina

Nisi prijavljivala kada ti se onaj na traktoru u govnavim cizmama nabacivao i slao ti poruke preko vibera. sta si se vise uhvatila tog Sake!

pomracenje uma

pre 6 godina

Sta ste navalili na jadnu devojku? U njenim godinama neko uci skolu i pobedjuje na takmicenjima, a neko je ljadro jer je odlucio da bude polupismen a rupa je sve sto ima. Svako ima pravo na parce slave. Neko se probija glavom a neko rupom. Pustite devojku da unovcava rupu na miru.

Cedo

pre 6 godina

Mislim da je njega ta balacica jurcala a kad je videla da čovek ima karakter onda je napravila priču jer i sama priznaje da nije tražio da spava sa njom ali da ona misli da je hteo !!Šta ona ima da misli a takvih uspaljeni balavica da bi bile u društvu poznatih imaš koliko hoćeš.A i našla je prijateljicu koja joj pomaže u njenoj traumi a ta je snimila 5 pornića !

roko_baroko

pre 6 godina

hahaha...zamisli podrska od Soraje!!! Pa gde ces jacu podrsku od iste osobe kakva si ti, a svi dobro znaju ko si, kakva si i kakve ti namere imas! Mina mozda mozes pred javnosti da pricas i izigravas nevinasce a ustvari znamo svi kakva si. Imas nameru citav zivot da bude u centru paznje, al nisi ni ti kriva zbog toga...tako su te roditelji vaspitali, pa se nista pametno ni ne ocekuje od tebe. Ne izigravaj sveticu deriste jedno, bolje zavrsi skolu ako uspes od provoda sa najboljom drugaricom Sorajom, za bolje i nisin

kaligula

pre 6 godina

Saka nije dao pare a obecao, zato ga mala proziva.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija