• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

08.05.2017

09:20

UHAPŠEN SORAJIN TURČIN! Starletin bivši završio iza rešetaka, jer je finansirao TERORISTE!

Estrada

UHAPŠEN SORAJIN TURČIN! Starletin bivši završio iza rešetaka, jer je finansirao TERORISTE!

Podeli vest

Milioner Džengiz Čerkes će biti deset meseci iza rešetaka zato što je od bogataša iznuđivao novac za finansiranje Turkmena koji se bore u Siriji

Turski milioner Džengiz Čerkes, kog su svetski mediji dovodili u vezi sa srpskom starletom Sorajom Vučelić, uhapšen je u Istanbulu zato što je ucenjivao bogataše i iznuđivao im novac. Tim parama je finansirao turkmenske teroriste koji se bore u Siriji.

Mnogo mi je žao zbog mog prijatelja. Nadam se da neće imati više sličnih problema sa zakonom
Soraja Vučelić

Sorajin prijatelj je uhapšen 1. maja u specijalnoj operaciji. Važi za opasnog kriminalca, pa ga je do zatvora pratio konvoj od čak 100 vozila. Prilikom hapšenja, u njegovoj kući su pronađena dva nelegalna pištolja, tri lovačke puške i 193 patrone.

Dok su ga hapsili, Čerkes je okupljenim novinarima rekao da će se iz zatvora vratiti jači:

- Mi, deca koja smo odrasla na ulici, platili smo previsoku cenu. Imam da odslužim deset meseci kazne, nakon čega ću se vratiti jači. Ovoj zemlji nije potrebna mafija, već pravi naučnici, privrednici i političari - rekao je Džengiz, koji ne želi celog života da se bavi kriminalom. On je pokušao da bude privrednik trgujući oružjem, a 2015. je izabran čak i za poslanika u provinciji Sivas, ali mu je funkcija ubrzo oduzeta.
Bez obzira na to što je uhapšen, Džengizova moć, međutim, ne slabi ni u zatvoru. On iza rešetaka ima sve benefite, pa tako može da koristi telefon, kompjuter i internet, te redovno održava svoj profil na Instagramu, a nedavno se iz zatvora čak javio i Soraji.

10
meseci će Čerkes biti u zatvoru

Da su ostali u prisnom kontaktu potvrdila nam je i sama starleta:

- Javio mi se i rekao da je sve u redu i da izlazi za deset meseci. Nadam se da neće imati više sličnih problema sa zakonom, ali u svakom slučaju ima moju podršku. Mnogo mi je žao mog prijatelja - poručila je kratko Soraja za Informer.

SORAJA SVIMA ODRŽALA PREDAVANJE: Termin starleta je toliko iskrivljen, toga u stvari ni nema u Srbiji!

Trgovac oružjem je u Srbiji postao poznat kada je Informer pisao o njegovoj aferi sa zgodnom starletom.

Njihova romansa je bila udarna vest brojnih svetskih medija, te su britanski "San", turski "Hurijet", pa čak i CNN pisali da mu je Vučelićeva rasturila vezu sa popularnom turskom pevačicom Otilijom Brumom.

Pokušao da ubije Kadirova

AP/Photo

Džengiz Čerkes bio je optužen zbog pokušaja ubistva lidera Čečenije Ramzana Kadirova. Međutim, oslobođen je svih optužbi jer nisu imali dovoljno dokaza protiv njega.
On je takođe bio osuđen na 11 godina robije zbog toga što je u Rusiji formirao kriminalnu organizaciju i što se bavio špijunažom, ali je i zbog toga oslobođen.
Hapšen je i zbog proizvodnje i prodaje ilegalnog oružja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


(FOTO) SISATA, A SAMA? Australijska SORAJA zgodna je do JAJA!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hajnri

pre 6 godina

To vase mame najbolje znaju :-) Ali i dalje je mnogo vise Srba nego Srba muslimana, tako da mnoge i te kako mogu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija