• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.05.2017

12:50

POTPUNI HAOS U STUDIJU! Potukle se Vesna Rivas i Mira Škorić, trojica kolega ih jedva razdvojiše!

Estrada

POTPUNI HAOS U STUDIJU! Potukle se Vesna Rivas i Mira Škorić, trojica kolega ih jedva razdvojiše!

Podeli vest

Folk pevačica Mira Škorić u jednom intervjuu žestoko je oplela po bivšoj učesnici "Farme" Vesni Rivas, za koju je rekla da ima noge debele kao balvani i da ne ume da peva, već da riče, zbog čega je u jednom studiju izbio potpuni haos

Čim su se srele, došlo je do žestoke tuče koju su jedva zaustavili pevač Šeki Turković i kompozitori Goran Ratković i Pera Sokanović.

- Iz Crne Gore sam otišla pravo u studio gde je bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: "Je l' to ona lajava pevačica?". Odbrusila sam joj: "Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe". Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je nakvarno udarila otpozadi, počupala me je za kosu! Poludela sam! Cimnula sam je svom snagom i udarila je šakom u čelu, prebledela je kao krpa - ispričala je bivša farmerka i dodala da su ih Šeki, Goran i Pera jedva razdvojili.

Informer

- Sva trojica su izleteli iz studija i stegli me tako jako da nisam mogla da mrdnem, 15 minuta je to trajalo. Pao mi je mrak na oči. Samo što su popustili opet sam krenula na nju, a i oni na mene - ispričala je pevačica.

Mira Škorić se ovim povodom nije oglasila, a Goran Ratković potvrdio je da je zaista došlo do incidenta. 

- Tačno je da su se pokoškale, ali se ne sećam detalja jer je to bilo davno, pre 20 godina - rekao je Rale.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadja

pre 6 godina

Vesna je za sve njih kraljica.Mogu samo da je ogovaraju te .... Tako Vesna uzivaj stvorila si ima se moze se/

Dragon

pre 6 godina

U pravu je Mira Skoric kada su u pitanju pevanje i izgled Vesne Rivas.Da doticna, da je nazovem dama Vesna Rivas stvarno zna da peva nebi gubila vreme u rijalitima nego bi posvetila vise vremena svom pevackom usavrsavanju i fizickom izgledu jer ne treba da podseca na baku od 80 godina.Stvarno me iritira i pojavom i ponasanjem na tveu, kada bezuspesno menjam kanale da bih gledao nesto pametnije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija