• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2017

23:06

MARIJA ŠERIFOVIĆ POBESNELA: Karleuša će ići na Evroviziju, ili mene neće biti!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ POBESNELA: Karleuša će ići na Evroviziju, ili mene neće biti!

Podeli vest

Pre 10 godina Marija Šerifović je učestvovala i pobedila na Evroviziji, a sada ima poruku za Jelenu Kaleušu

Pevačica je već pre isticala kako misli da se više nikada nećemo vratiti u vrh Evrosonga, ne zato što nemamo adekvatnog predstavnika, već zato što je to odavno prestalo da bude muzičko takmičenje.

Ovaj put, ona je gledala i komentarisala predstavnike raznih zemalja, ali i pomenula našu pevačicu Jelenu Karleušu.

"E, pa ići ćeš na Evroviziju ili mene biti neće!!, napisala je Marija, tagovala Jelenu Karleušu i stavila ljutit emotikon.

Njeni pratioci na Tviteru su je popuno podržali, jer smatraju da tako nešto i treba da se dogodi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 6 godina

Karleusa bi tamo bila prava senzacija,posle toga bi je kopirale sve najvece svetske zvezde,ona stvarno ima raskosan ukus,presisala bi i Madonu u nastupima.Marija ideja ti je za desetku.\n

branko1

pre 6 godina

Meni je jasna tvoja sklonost prema Karleuši,Šerifovićka.Ali to ne znači da ona treba da ide bilo gde gde se peva.Da ima takmičemke u pokazivanju du*eta I sisa u redu,ali ti sigurno nisi ta koja će određivati ko će gde učestvovati.Nije ti to Pinkovo I Popovićeva zajebancije ,niti si ti neki sudija,mada si se dobro,sa ostalima "primila"kao neki sudija..Gadno je kad se tikva pokondiri-kaže naš narod

Laki

pre 6 godina

Meni je ovo sumnjivo ,dal je ova mala ne krese??

Ana

pre 6 godina

Marija sta se sa tobom desava.Cudno se ponasas.Da nisi popila travke pobrljavke.

Beloica

pre 6 godina

Pa kad je mogo onaj pedercic iz Crne Gore onda moze i Karleusa

Dusan

pre 6 godina

Nasa \"diva\" JK bi rasterala sve prisutne i sigurno bi ostvarila rezultat u \'prva tri\' , naravno,od kraja liste...\n

Sasa

pre 6 godina

Pa.daj boze da te ne bude ...daleko je vreme kada je mala marija bila.dobra povucena i skrivala da je peder...sada se bahati kurci vice i exponira..odvratno...a sa druge strane ti kao profesionalaka u pevanju...trebala bi da znas da karleusa osim dupeta sisa. Nema sta da trazi na bilo kakvom takmicenju...osim ako uzmemeo u obzir da ce svav muslimaski svet da glasa za nju..

haha

pre 6 godina

je se tako lozim na M.S. a musko sam. da li sam gej? ili samo lud? ili ima jos takvih...

smiljana

pre 6 godina

Branko1, Vi ste sve napisalo sta ja mislim,samo bih dodala, da Karleusa preteruje u svemu, i da sve manje gledam emisiju, i sigurna sam da smo mnogobrojni.Stidim se njenog ponasanja.

livia

pre 6 godina

Mara razume svet Eurosonga, a Karleusa bi bila pun pogodak da pobere paznju. Ionako se glas ne trazi, nego karma. Sigurno bi se visoko kotirala.

vladbgd

pre 6 godina

Marija ne lupetaj, vodi je tvojoj kuci, pa neka ti peva, igra. Ko si ti, pa ces ti da je posaljes?! spusti se malo na zemlju, da ne bi tresnula

Marko

pre 6 godina

Domacica se primila na Jecine obline pa bi da je pogura malo, sve u nadi da ce joj doticna dozvoliti da je odradi oralno !!

stuns

pre 6 godina

Kad zakrešti, žiri neće moći da izdrži, a da je ne proglasi za pobednicu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija