• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

12.05.2017

20:34

ROKER NUDIO KOLEGI SARADNJU, FOLKER GA ODUVAO! Sinan: Brego, je l' znaš ti ko sam ja?!

Estrada

ROKER NUDIO KOLEGI SARADNJU, FOLKER GA ODUVAO! Sinan: Brego, je l' znaš ti ko sam ja?!

Podeli vest

Goran Bregović je 2005. godine pozvao Sinana Sakića da obradi njegovu pesmu "Selma", ali mu je ovaj tražio 15.000 evra da to uradi

Sinan Sakić tražio je čak 15.000 evra Goranu Bregoviću da otpeva njegovu pesmu "Selma". Frontmen "Bijelog dugmeta" je pred koncert na Hipodromu 2005. godine pravio specijalnu emisiju na TV Pinku u kojoj su narodnjaci izvodili pesme "Dugmića".

Kada sam mu rekao cifru, pitao me je: "Je l' znaš ko sam ja?". Odgovorio sam mu: "Pa i ti znaš ko sam ja."
Sinan Sakić

Brega je želeo da Sinan otpeva jedan od njegovih velikih hitova, ali je Sakić za to tražio ogroman honorar.
- Tačno je da sam Bregoviću tražio pare, jer sam želeo taj iznos da uplatim u njegovo ime u humanitarne svrhe - priznao je Sinan za Informer.

Pevač nam je otkrio zbog čega je tražio toliko da bi otpevao "Selmu".
- On bi na mojoj izvedbi te pesme zarađivao, pa je u redu da od nje profitiraju i oni koji su imali manje sreće od mene i njega - objašnjava Sakić.

DŽONI ŠTULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Goran Bregović u muzici kasni čitavu deceniju za mnom!

Bog na nebu, Sinan na Tašu

Sinan Sakić će 3. juna napraviti koncert na beogradskom Tašmajdanu. Ako je suditi po trenutnom interesovanju publike, sve karte će uskoro biti rasprodate.
- Biće to veče dobrog provoda, odličnih pesama, nezaboravnih hitova. Pa ne govore džabe moji fanovi: "Bog na nebu, Sinan na Tašu" - kaže Sinan.

 

Bregović je, kako tvrdi naš sagovornik, bio šokiran kada mu je Sinan rekao koji iznos traži. Iznenađeno ga je pitao da li zna s kim razgovara:
- Kada sam mu rekao cifru, dva minuta je bio muk s druge strane veze. Kada je došao sebi, pitao me je: "Ti meni tražiš pare da otpevaš 'Selmu'? Je l' znaš ko sam ja?" Uopšte se nisam uzbudio zbog tog njegovog pitanja, već sam ja njemu kazao: "Pa i ti znaš ko sam ja". Rekao je da će da razmisli, i naravno, više mi se nije javio.

Sinan i Brega se posle tog neprijatnog razgovora više nisu čuli ni videli.

Mi smo pokušali da dođemo i do Gorana

Tačno je da sam Bregoviću tražio pare, jer sam želeo taj iznos da uplatim u njegovo ime u humanitarne svrhe
Sinan Sakić

Bregovića ne bi li čuli kako se osećao kada mu je Sinan tražio 15.000 evra, ali on nije bio u mogućnosti da nam odgovori.
- Ja ne mogu u Goranovo ime da vam dajem izjave. On je trenutno u Parizu, završava svoj novi album "Tri pisma iz Sarajeva". Trenutno je u studiju sa eminentnim producentima, pa ne bih da ih prekidam da bih ga pitao šta se tu zaista dogodilo - rekao je za Informer Bregin menadžer Zoran Jamina.

SINAN SAKIĆ O SINOVLJEVOJ KAZNI: Svako ko je kriv mora da robija!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija