• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

14.05.2017

14:32

TEO NE ŽALI PARA ZA SVOJU DRAGU! Jelisaveta će na svadbu u venčanici od 4.000 evra!

Estrada

TEO NE ŽALI PARA ZA SVOJU DRAGU! Jelisaveta će na svadbu u venčanici od 4.000 evra!

Podeli vest

Glumica Jelisaveta Orašnin poslednjih meseci glavna je tema svih medija koji bruje o njenom raskidu sa Vukom Kostićem, s kojim je bila godinama u vezi, kao i o romansi sa košarkašem Milošem Teodosićem, te venčanju koje je zakazano za 25. jun u jednom beogradskom restoranu

I dok ona izbegava da govori o budućem braku, pre nekoliko dana njen verenik je potvrdio lepe vesti.

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je košarkaš i dodao:

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići.

Starsportphoto©

Sve se uveliko sprema za njihovo svadbeno veselje, a glumica i košarkaš vode računa o svakom detalju kako bi sve izgledalo kao iz bajke.

Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, dok mlada glumica već bira venčanicu i haljinu koju će obući na najradosniji dan.

- Venčanica koju će nositi Jelisaveta košta četiri hiljade evra. Biće jedinstvena jer je to bila Jelisavetina želja. Ona želi da izgleda posebno pa će i haljina koju će obući kada skine venčanicu biti neka sa potpisom domaćih dizajnera s kojima se Jelisaveta druži - kaže izvor i objašnjava:

- Haljina mora da je kraća kako bi istakla njene duge noge.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cezar

pre 6 godina

Na je neka jeftina vencanica, mogao je vise da se otvori, jednom se zeni. Npr vera vang

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija