• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2017

18:58

JELISAVETA O VENČANJU SA TEOM: NISAM TRUDNA, verovali ili ne, udaću se na PRAZAN STOMAK!

Estrada

JELISAVETA O VENČANJU SA TEOM: NISAM TRUDNA, verovali ili ne, udaću se na PRAZAN STOMAK!

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin kaže da će se 25. juna u "Klubu privrednika" udati za košarkaša Miloša Teodosića samo iz ljubavi, a ne zato što čekaju bebu

- Udajem se na prazan stomak - poručuje Jelisaveta Orašanin.

Mlada glumica je potvrdila da će 25. juna u "Klubu privrednika" reći sudbonosno "da" košarkašu Milošu Teodosiću, ali je demantovala navode medija da je u drugom stanju.

Nemam pritisak što igram umesto Vesne Trivalić

facebook

Jelisaveta Orašanin kaže da ne oseća tremu ni pritisak što u predstavi "Totovi", koja će premijerno biti odigrana 18. maja, tumači lik Agike, koju je nekada igrala Vesna Trivalić.
- U pozorištu se često događa da igrate uloge koje je neko pre vas igrao. Komadi se ponavljaju. Nemam pritisak zbog toga, jer stojim iza svog talenta - rekla je Jelisaveta i dodala:
- Zabavljamo se na svakoj probi, dosta smo radili. Svi čekamo da predstava zaživi. Predstava se bavi temom kako se porodica Tot suočava sa svakodnevnim strahom. Retko kada javno to izgovorim, ali očekuje da stvarno bude dobra predstava. 

Zvezda serija "Vojna akademija" i "Ubice moga oca" juče je u Beogradskom dramskom pozorištu pokazala svoju savršenu liniju i napomenula da ćemo je i dalje gledati zgodnu jer nije u drugom stanju.

Buduća mlada je došla nasmejana na konferenciju za štampu povodom premijere njene nove predstave "Totovi", koju će odigrati 18. maja u BDP-u. Odmah na početku je želela da razjasni ono što je zanimalo brojne novinare: da li je tačno da čeka bebu?

- Hajde da objasnim zašto se udajem i što nisam trudna. Zamislite, udajem se na prazan stomak - rekla je Jelisaveta, pa nam je pokazala svoj stomak:

- Nisam trudna, pogledajte mi stomak - pohvalila se glumica svojim pločicama.

Ona je napomenula da će i dalje biti posvećena karijeri iako će uskoro postati gospođa Teodosić:

- Neću zapostaviti karijeru iako se udajem. Do svadbe sam preokupirana obavezama, imam dosta gostovanja, mnogo ću putovati i raditi - otkrila nam je Jelisaveta.

Glumica nije želela detaljnije da priča o venčanju. Kako je napomenula, njen budući suprug i ona su se dogovorili da ne pričaju o privatnim stvarima jer žele svoj život da čuvaju daleko od medija. Zato je rešila da čak i intervjue ne daje dok se ne uda.

Da bi uspeli da sakriju detalje sa svoje svadbe, buduće supružnike će na dan venčanja čuvati obezbeđenje. Oni će biti zaduženi da ih sakriju od novinara i paparaca. Međutim, s obzirom na to da će se na svadbi pojaviti brojne poznate face koje su zavisne od društvenih mreža, nema sumnje da će barem jedna fotografija isplivati u javnost.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija