• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2017

20:09

(FOTO) ANA NIKOLIĆ NE MARI ŠTO JOJ BROJE KILOGRAME: Kažu da sam ogromna, ali sebi se baš sviđam!

Estrada

(FOTO) ANA NIKOLIĆ NE MARI ŠTO JOJ BROJE KILOGRAME: Kažu da sam ogromna, ali sebi se baš sviđam!

Podeli vest

Ana Nikolić kaže da je izuzetno zadovoljna svojim izgledom i da se ne nervira što svi misle da je mnogo debela

Pevačica Ana Nikolić, koja je u osmom mesecu trudnoće, kaže da je zadovoljna svojim izgledom iako joj svi govore kako je ogromna.

Teram Rastu da mi traži trešnje

Nikolićeva priznaje da supruga Stefana Đurića, poznatijeg kao Rasta Kavali, sada često tera da joj udovoljava.
- Žudim za pojedinom hranom, posebno voćem. Terala sam Rastu da mi juri trešnje, nije bilo naših, pa je tražio španske. Isto tako i kajsije - priča pevačica.

Članica žirija "Ja imam talenat" još pre trudnoće nabacila je višak kilograma, zbog čega su je svi prozivali.

Navikli na njeno zgodno telo, fanovi, ali i mediji su Ani brojali svaki kilogram. To se nije promenilo ni od kada je u drugom stanju - svi samo pričaju o tome koliko se Nikolićeva ugojila.

- Ja sam toliko zadovoljna svojim izgledom da je to zastrašujuće. Svi oko mene zbog toga vrište od smeha i kažu mi: "Ma vidi, bre, kolika si." Ali ja se uopšte ne slažem sa njima. Baš sebi super izgledam - kaže Ana za Informer.

Dok nije zatrudnela, pevačica se konstantno mučila sa raznim dijetama, počinjala je čak i da trenira, ali se ubrzo vraćala svojim porocima - alkoholu i slatkišima.

Vrište od smeha
Svi mi govore: "Vidi, bre, kolika si", a meni super
Ana Nikolić

Kada je saznala da čeka bebu, pomislila je da će konačno moći da odahne i da bez ustezanja jede, međutim, doktor joj je zbog povećanog holesterola redukovao ishranu.

Da bi sačuvala svoje i zdravlje svoje ćerkice, Ana je vodila računa o ishrani, međutim, kilogrami se zbog trudnoće samo lepe.

printscreen youtube

Ipak, Nikolićeva se zbog toga ne uzbuđuje, iako je svesna da će teško povratiti devojačku liniju koju je imala na početku karijere.

Više nisam dobra riba

Više nisam dobra riba, svesna sam toga. U trudnoći se telo promeni, ali mi je lice nekako lepše

 

- Više nisam dobra riba, svesna sam toga. U trudnoći se telo promeni, ali mi je lice nekako lepše. Kažu da trudnice zrače unutrašnjom lepotom- samouverena je i dalje.

Pevačica je tokom karijere često oscilirala sa kilažom. Kada se pojavila na sceni, imala je oko 50 kilograma, dok sada ima više od 70 kilograma.

Ne znam ko će me naterati da opet pevam

Ana kaže da joj trudničko bolovanje izuzetno prija i da se nije uželela mikrofona i scene:
- U početku mi je bio šok što ne radim, ali sad sam navikla i ne znam ko će me naterati ponovo da nastupam. Do ponoći sam u krevetu, čitam knjige, šetam, baš uživam.

 

 

 

 


Više nisam dobra riba
Više nisam dobra riba, svesna sam toga. U trudnoći se telo promeni, ali mi je lice nekako lepše
Ana Nikolić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija