• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

19.05.2017

12:35

ESTRADNI MILIONERI! Objavljeni podaci koliko su teške najveće srpske muzičke ZVEZDE!

Estrada

ESTRADNI MILIONERI! Objavljeni podaci koliko su teške najveće srpske muzičke ZVEZDE!

Podeli vest

Iako srpske zvezde izbegavaju da javno govore koliko zaista zarađuju na nastupima i koncertima, na sajtu "Celebrity net worth" objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere
Informer/privatna arhiva

Iako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu "Vipfaq" stoji informacija da je pevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara.

Public

Prema podacima koji se mogu naći na sajtu "Celebrity net worth" pevačica, glumica i talentovana menadžerka Lepa Brena "teška" je 16 miliona dolara.

Zoran Sinko

Kako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspešne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.

Promo Pink

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT, a njen suprug Toni je ovlašćen diler za prodaju "majbaha".

Prema podacima koji su objavljeni na sajtu "Celebrity net wort", najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović "teška" je neverovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

Hahaha - malo,malo pa pisu da Lukasa jure zbog dugova, da Saban bespravno gradi, da Lepa Brena krade struju pa afera sa automobilima , stecen novac od nastupa neprijavljen itd. hoce li se drzava pozabaviti sa njima ili ce ih politicari stititi da i dalje izbegavaju placanje poreza !!!!!!!!!!!!! Bitno je da se juri sirotinja koja se plasi jer nema sa cime da potkupi poreznike ! SRAMOTA !!!!!!!!!!

ko

pre 6 godina

i ja zaradim milion ipo evra, a nemam da jedem leba jer u Srbiji sve ode drzavi i bankama ako ne znas da krades.

Moje cutanje skupo kosta

pre 6 godina

Lukas nema prebijene pare. Mozda je i zaradio, ali ih je sve spiskao.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Та канда су га малко*... - "притерали"...!? Куд "наћераше".... ал* га прећераше... - баш...!! Да им није проблем за "леба" то је очигледно... да имају које милионче...То је сасвим у реду...!? Али, ипак је реч о.... - динарима...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija