• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

22.05.2017

10:44

LEPA LUKIĆ: Neću da usvajam dete, pa da me tuče

Estrada

LEPA LUKIĆ: Neću da usvajam dete, pa da me tuče

Podeli vest

Pevačica Lepa Lukić pomirila se sa činjenicom da neće imati dece, te pošto se nije ostvarila u ulozi majke, kaže da joj ne pada na pamet ni da usvaja dete, iako se javila jedna žena koja je ponudila Lepi da usvoji njenu devetogodišnju ćerku

- Imam jednu ćerku od devet godina, ako hoćeš da ti se sve želje ispune za sve te godine koje si patila. Ostaviću ti broj telefona - poručila je nepoznata žena, a mi smo pozvali Lepu Lukić da pitamo da li će pozvati ovu majku koja hoće da se odrekne ćerke i pokloni je pevačici.

Međutim, Lepa je bila šokirana ovom ponudom.

- Ma da. Baš mi treba njena ćerka. Pa gde to ima?! Ja putujem po svetu i pevam i sad ću pod stare dane da usvajam decu. Samo mi fali još to, da usvojim nekoga, pa da me kasnije tuče - rekla nam je Lepa kroz smeh očigledno pod utiskom brojnih tema na stranama crne hronike kada deca dižu ruku na roditelje.

Lukićeva ne krije da je prihvatila sudbinu da ostari bez naslednika.

- Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku, koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo - rekla je Lepa.

Podsećanja radi, Lepa je ranije mnogo više patila što nema dece, pa je tako pomagala mnogim devojčicama koje su htele da je naslede na estradi. Kako je iz svih tih situacija izvlačila deblji kraj, ona je odustala. Srbija je zajedno sa Lepom plakala tokom njenog učešća u „Velikom bratu”, kada nije mogla da se odvoji od lutke Milice, koju je kasnije i odnela kući.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja

pre 6 godina

Da bar zna da ućuti i ne komentariše svakojake gluposti bila bi neprikosnovena kraljica narodne pesme. Ovako...

Aleks

pre 6 godina

Baba Lepa, kakvo dijete i čuda u te godine!!?? Da si to uradila za vrijeme I sveckog rata, ajde, mlada si bila onda, a sada,....ne daj Bože sa tvojih 100 godina!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija