• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

24.05.2017

20:43

(FOTO) CECA ZAGONETNA NA PROMOCIJI NOVOG SPOTA: Nećete skoro upoznati mog dečka!

Estrada

(FOTO) CECA ZAGONETNA NA PROMOCIJI NOVOG SPOTA: Nećete skoro upoznati mog dečka!

Podeli vest

Svetlana Ražnatović kaže da se nije zaljubila u zgodnog manekena iz spota "Anđeo drugog reda" i poručuje da ćemo dugo čekati na predstavljanje njenog muškarca

Ceca Ražnatović kaže da javnost neće skoro upoznati njenog dečka. Pevačica je podigla veliku prašinu seksi scenama sa zgodnim manekenom Florijanom koje je snimila za spot "Anđeo drugog reda". Folk zvezda tvrdi da zgodni mladić ne greje njenu postelju, ali nije želela da nam otkrije da li je neko osvojio njeno srce.

Mnogo gore budalaštine čitam o sebi od toga ko mi je dečko i da li mi je dečko Ceca

Ona nam je juče na promociji spota predstavila manekena koji glumi u njemu, ali kada smo je upitali kada će to isto uraditi sa svojim muškarcem, pevačica je zagonetno odgovorila:

- Načekaćete se da upoznate mog dečka - rekla je Ceca, ne precizirajući da li ga krije od javnosti ili ga još uvek ni ona sama nije upoznala.

Peđa Milosavljević

Florijan: Prija mi što
misle da je Ceca moja

Florijan kaže da mu izuzetno prija što ga povezuju sa našom pevačicom:
- Naravno da mi ne smeta što pričaju da sam joj dečko. Pa pogledajte kako je ona lepa i harizmatična žena. Predivna je. Na njoj se ne vidi koliko ima godina. Ona je jedna od najlepših žena koje sam ikada upoznao.

Ražnatovićeva je istakla da je sa Florijanom samo glumila strast, ali da među njima nema hemije:
- Šta očekujete, da vas lažem i kažem da mi je on dečko? Nije prvi put da me spajaju sa kim stignu, ovo je jedan poslovni korak, promocija spota, i zato smo odlučili da angažujemo Florijana. E sad, ko će šta da tračari, ne zanima me, niti imam vremena, niti snage. Mnogo gore budalaštine čitam o sebi od toga ko mi je dečko i da li mi je dečko - poručila je pevačica.

Ceca je ipak naglasila da će i njen momak, ako nam ga ikada predstavi, biti dobar frajer:
- Imam dobar ukus, zato su u mom spotu uvek izuzetno lepi i zgodni muškarci. Florijan je sjajan momak. Družili smo se dva dana tokom snimanja spota, bilo mi je izuzetno prijatno u njegovom društvu.

Promo

Imam dobar ukus, zato su u mom spotu uvek izuzetno lepi i zgodni muškarci
Ceca

Veljko se ne meša u moj izbor muškaraca

Ceca kaže da svoje muškarce, baš kao i manekene za spot, bira sama:
- Dogovaram se sa timom mojih saradnika, ali je ipak moja poslednja jer ja treba da funkcionišem sa tim čovekom. Tako je i u privatnom životu. Niko mi se ne petlja u izbore. Ja volim mom sinu Veljku da se mešam, ali on meni ne. Takva demokratije vlada u našoj kući - rekla je kroz smeh pevačica.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mister Hajd

pre 6 godina

tip je grozan !!!!!!!! verovatno je na kg bio jeftin u rinfuzi

Vlado

pre 6 godina

Folk diva ccc\nNa koga se deca ugledaju nije ni cudo sto nismo normalni.\n

cezar

pre 6 godina

Uvek je birala najbolje, tip izgleda kao rasel krou u gladijatoru

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija