• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Kurir/Informer.rs

30.05.2017

11:58

NAJVEĆI ESTRADNI RAT! CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! JK: Tek ću da ti je*em majku!

Estrada

NAJVEĆI ESTRADNI RAT! CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! JK: Tek ću da ti je*em majku!

Podeli vest

Rivalstvo i netrpeljivost Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović na estradi traje više od 20 godina i ne vidi se kraj njihovim sukobima

Iako je sve vreme ćutala na optužbe koje je Karleuša iznosila na njen račun, Ceca je odlučila da progovori i stane na put najnovijim Jeleninim izjavama u kojima je optužuje da je kriva za ubistvo Zorana Davidovića Ćande. 

Ražnatovićeva najavljuje da će pravdu da potraži na sudu kako bi zaštitla sebe i svoju porodicu. 

(VIDEO) JK POBESNELA NA TURSKE MEDIJE: Niste fer, DUŠKO ME NE VARA!

Naime, Jelena je istakla da je Ceca naredila da se likividira Jelenin bivši dečko Ćanda i uzela pravdu u svoje ruke. 

- Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu - rekla je Ceca za Blic i dodala:

Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari - kaže Ražnatovićeva, koja je odlučila da presavije tabak protiv Jelene Karleuše, koja nije štedela reči da koleginicu nazove ološem krvavih ruku i konkubinom.

(FOTO) CECA ZAGONETNA NA PROMOCIJI NOVOG SPOTA: Nećete skoro upoznati mog dečka!

Jelena Karleuša je na društvenoj mreži Tviter odgovorila Ražnatovićevoj i to u svom stilu, bez dlake na jeziku: 

"Tek ću da ti je*em mater".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milena

pre 6 godina

Jelena nezna da peva pa su skandali i psovke jedino po čemu može biti u javnosti.

Resavac

pre 6 godina

Ona u opste nezna da peva . Ono sto se cuje to je sve miksovano ali zato ima dugacak jezik .

Aleks

pre 6 godina

Udri te se sa vrećama silikona, gazite jedna drugu, počupajte perike, grizite sa vještačkim vilicama, i nek sjekirče počne da radi!

mirjana

pre 6 godina

Ta kalastura karleusa neka moli djavole koji joj odobravaju da tako vredja Cecu. Da joj nije otac ono sto je bio a I sada vuce repove od ljudi bliski komunizmu ne bi Karleusa ni rec smela da kaze a kamoli nekoga da vredja. Pitacu je kada joj cerke porastu.Kako ce one proci u zivotu.Kada je Dusko ostavi i bude samohrana majka.Sada je ispusena lula.I ima pravo Ceca da je tuzi i da joj se skrati taj prljavi jezik.

vlada

pre 6 godina

Neravnopravan duel - na jednoj strani "mega zvezda" CECA, a na drugoj neka iskompleksirana "blogerka"; da ne kažem nešto gore! Znam samo da je u "žiriju", a zbog čega ....bar da zna da peva! JK, bićeš "očerupana" kako ti i dolikuje!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija