• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B. - A. M.

06.06.2017

19:57

ZMIKI NEMA ZMIJU U NOVČANIKU! Sinu bivšeg dečka dala 500 evra za maturu!

Estrada

ZMIKI NEMA ZMIJU U NOVČANIKU! Sinu bivšeg dečka dala 500 evra za maturu!

Podeli vest

Željko Rstić je Vesnu Zmijanac pozvao na slavlje u svoj stan jer mu je sin maturirao. Pevačica se odazvala pozivu i napravila žurku za pamćenje

Vesna Zmijanac dala je 500 evra sinu svog bivšeg dečka Željka Rstića zbog toga što je maturirao. Pevačicu je biznismen pozvao u svoj stan na Uroševu proslavu, a ona se rado odazvala pozivu, i to sa kovertom u rukama, koju je dala Željkovom nasledniku. Bivši ljubavnici su ostali u dobrim odnosima, a Vesna se odlično slaže i sa Rstićevom novom devojkom Marijanom.

Istina je da sam pozvao Vesnu na žurku. Ona mi je draga, odličan je prijatelj, često smo u kontaktu
Željko Rstić

- Željko je napravio veliku zabavu u svom stanu jer mu je sin završio osnovnu školu. Pošto je posle raskida nastavio da se druži sa Vesnom, želeo je da i ona prisustvuje zabavi, ali i da otpeva nekoliko svojih hitova - započinje priču izvor blizak Željku i nastavlja:

-Vesna je došla odlično raspoložena i odmah s vrata dala Urošu kovertu, u kojoj je bilo 500 evra. Ona se otvorila jer mnogo voli Željkovog sina, sa kojim se zbližila kada su njih dvoje bili u vezi. Bukvalno ga gleda kao svog sina, kog nikada nije imala. I Uroš obožava Vesnu, veoma mu je draga, pa je bio srećan kada je došla na njegovu zabavu.

VESNA ZMIJANAC U DEPRESIJI! Nemilosrdne komšije poručile pevačici: Ruši kuću sa našeg zemljišta!

Vesna Uroša bukvalno gleda kao svog sina, kog nikada nije imala

Naš sagovornik kaže da je Zmijančeva posle nekoliko čašica žestine uzela mikrofon i zapevala.

- Bilo je fenomenalno. Kada je Vesna počela da peva, svi su bili na nogama. Tu je bila i Željkova devojka Marijana, koja igrom slučaja obožava Vesnine pesme. Njih dve su u fantastičnim odnosima. Nema ni ljubomore između njih, a i sama Vesna kaže da je Željko odlično izabrao, te da treba da se skrasi pored nje - tvrdi naš izvor.

Istina je da sam pozvao Vesnu na žurku. Ona mi je draga, odličan je prijatelj, često smo u kontaktu
Željko Rstić

Željko Rstić je potvrdio naša saznanja, dok do Vesne nismo uspeli da dođemo:
- Istina je da sam pozvao Vesnu na žurku, jer smo ostali u odličnim odnosima posle raskida. Vesna mi je draga, odličan je prijatelj, često smo u kontaktu. O poklonu koji je moj sin dobio od nje zaista ne bih pričao- rekao nam je biznismen.

Kako saznajemo, žurka je potrajala do duboko u noć, alkohola nije manjkalo, ali ni dobre atmosfere.

VESNA ZMIJANAC OTKRILA BOLNE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Kriva sam za smrt svoja dva sina!

Željko hoće se ženi

Informer

Željko Rstić je odlučio da posle veza sa Vesnom Zmijanac, Tamarom Stojmirov, Zlatom Petrović i još nekoliko gradskih lepotica konačno stavi tačku na buran život i skrasi se pored Marijane. Ona se baš zaljubio u zgodnu crnku, pa razmišlja o tome da je odvede pred oltar, i to do kraja ove godine. 


 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danas

pre 6 godina

S postovanjem , sa srecom dijetetu , samo u Srbiji se proslavlja , zavrsetak osnovne skole.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17