• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

07.06.2017

09:00

MILICA JE LEZBIJKA! Bivši izneo PRLJAV VEŠ košarkašice!

Estrada

MILICA JE LEZBIJKA! Bivši izneo PRLJAV VEŠ košarkašice!

Podeli vest

Simon Šiklić kaže da mu je Milica Dabović tokom veze priznala da je imala seks sa ženama. On tvrdi da bivša reprezentativka Srbije ima novu devojku, koja je iz Bejruta

 

Žene sa kojima je Milica bila ni na šta ne liče, prave su muškarače
Simon Šiklić

Simon Šiklić tvrdi da je njegova bivša devojka Milica Dabović lezbijka. Biznismen koji živi na Azurnoj obali otkriva da košarkašica i sada ima aferu sa ženom iz Bejruta, sa kojom je bila na odmoru u Španiji.

- Milica mi je sama pričala tokom našeg zabavljanja da je bila sa tri devojke. Otvoreno mi je rekla da su imale seks. Milica jednostavno voli žene i to nije krila od mene. Meni to nije smetalo, jer svega sam se ja u životu nagledao, raznih orgija. Ne biste ni verovali koliko devojke vole da eksperimentišu, tako da mi njeno priznanje nije bilo strašno. Pa koja danas nije imala akciju žena sa ženom - započinje Simon priču za Informer.

Dobio zabranu razgovora sa Milicom, a ona ga zove

Darko Cvetanović

Simon Šiklić kaže da je dobio zabranu prilaska košarkašici, ali da bez obzira na to što Milica Dabović zna za to, ona ga uporno zove.
- Zvala me je pre 20 dana, ali joj se nisam javio jer imam zabranu prilaska i razgovora sa njom. Ali sam svakako slikao taj poziv i imam dokaz da me je zvala a da se ja nisam upecao na to.

On tvrdi da je bivša reprezentativka Srbije i sada zaljubljena.

- Trenutno se zabavlja sa devojkom iz Bejruta. Zajedno su bile u Barseloni, vratile su se u utorak. Ma njene devojke su uvek bile katastrofa. One uopšte nisu bile dobre ribe, već prave muškarače.

Bez obzira na to što je znao da njegova partnerka voli da eksperimentiše, Šiklić nikada nije razmišljao o seksu utroje:

- Volim ja da gledam dve devojke kako se ljube, maze i da budem sa njima, ali nisam želeo to sa Milicom. Ipak smo mi bili u ozbiljnoj vezi, a zna se sa kojim ženama se to radi - kaže biznismen.

On dodaje da Milicu nije nazvao ološem zbog toga što je bila sa devojkama, već zbog mnogo gorih stvari.

- Rekao sam da je ološ jer me je prijavila muriji. Ukrala mi je kola i dala da ih iseku na komade, kako nikada ne bih mogao da dokažem šta je uradila. Ma niste svesni šta sve znam, ali ćutim o tome. Imam i slike koje bi je kompromitovale, ali neću da pokazujem, jer me ne zanima to. Želim da sve ovo prestane i da vodim miran život daleko od Srbije i medija - ističe košarkašicin bivši, koji je dobio zabranu ulaska u Srbiju na godinu i po dana nakon što ga je Dabovićeva tužila zbog fizičkog zlostavljanja.

Volim ja da gledam dve devojke kako se ljube, maze i da budem sa njima, ali nisam želeo to sa Milicom. Ipak smo mi bili u ozbiljnoj vezi
Simon Šiklić

Međutim, on će se u septembru 2018. godine ipak vratiti u Beograd kako bi pokupio stvari koje su mu ostale u srpskoj prestonici.

- Imam još dvoja kola tu. Imao sam i puno garderobe, ali mi je Milica bacila. Pitam se samo što nije bacila stvari koje sam joj ja kupio. Pola njenog garderobera sa markiranim stvarima sam joj poklonio jer nju nema pas za šta da ujede.

 

Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Jak si ti pa muskarac kada si bio sa njom pa je sada ogovaras kao neka zenturaca !!!!!!!!!!Ostani tamo gde jesi i vodite oboje svoje zivote i nevracaj se vise jer takav nisi ovde ni pozeljan !

ddd

pre 6 godina

uf sada me ova milica jos vise pali kada sam ovo saznao :)

Nesa

pre 6 godina

E moj Siklicu,al si nisko pao. "Žene sa kojima je Milica bila ni na šta ne liče, prave su muškarače." Ne care ti si zenturaca. Mislim da i ti ninasta ne licis, mada neznam kako to izgleda iz zenskog ugla. A to sto peglas So.aju i slicne dokazuje da placas.

AS

pre 6 godina

ZAPITAJ SE MONSTRUME KAKAV SI TI MUŠKARAC KAD JE NJOJ LEPŠE SA ŽENOM.

ja

pre 6 godina

Ta nova riba iz Bejruta je isto kosarkasica i nije tako losa a nije ni muskaraca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija