• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

09.06.2017

19:31

ANA KOKIĆ PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU: Oguglala sam na priče o razvodu, samo želim da zaštitim decu!

Estrada

ANA KOKIĆ PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU: Oguglala sam na priče o razvodu, samo želim da zaštitim decu!

Podeli vest

Ana Kokić kaže da je više ne potresaju tračevi da se razvodi od proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena, ali poručuje da ni ubuduće neće javno pričati o svojoj porodici zbog njihovih ćerki Tee i Nine

Pevačica Ana Kokić kaže da je već oguglala na tračeve da se ona i proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen razvode, te da joj je sada jedini cilj da od tog stresa zaštiti njihove ćerke Teu i Ninu.

Ne volim da pričam o porodici jer Nikolu i mene tri puta mesečno razdvajaju
Ana Kokić

Atraktivna plavuša već godinama izbegava da priča o deci, braku i odnosu sa mužem, ali je ekskluzivno za Informer posle dugo vremena progovorila na ovu temu.
- Ranije sam se baš dosta nervirala zbog priča oko našeg razvoda, ali sada smo oboje oguglali na takve stvari. Ponekad se zapitam "dokle više", ali dobro. To je valjda teret naših poslova - kaže Ana za Informer.

PUK'O JOŠ JEDAN BRAK! Nikola Rađen i Ana Kokić se RAZVODE!

Došao na njen nastup
Normalno je da dođemo negde i zajedno. Ne treba valjda da se krijemo u kući?
Ana Kokić

Pevačica nam je objasnila zašto poslednjih godina ne želi uopšte javno da priča o svojoj porodici i uglavnom na svako privatno pitanje ima isti odgovor - nemam komentar.
- Ne volim da pričam o Nikoli, deci, generalno našoj porodici jer nas tri puta mesečno razdvajaju, a deca su nam mala pa bih da ih zaštitimo od takvih stvari. Nikola i ja smo zauzeti svojim poslovima, koji hvala Bogu idu dobro, ne potresamo se više...

Kokićeva je u sredu uveče nastupila na beogradskom splavu "River", a celu noć društvo joj je pravio Rađen. Njihovo zajedničko pojavljivanje začudilo je mnoge, s obzirom na to ih retko možemo videti zajedno u javnosti.

- Nikola i ja ne volimo po svaku cenu da se eksponiramo i pojavljujemo u medijima. Normalno je da dođemo negde i zajedno. Ne treba valjda da se krijemo u kući? Sada se tako desilo da je on u Srbiji i da ima vremena, pa zašto onda ne bi došao sa mnom? Ima pravo valjda na to!

Rađen: Vodimo normalan život

screenshot

Nikola Rađen je za Informer poručio da on i Ana imaju normalan brak, kao i brojni drugi partneri.
- Ne znam što bi bilo problema ili čega već u našem braku. Najnormalnije živimo svoje živote i podržavamo se. Sada sam u Beogradu i imam vremena, i smatram da je sasvim normalno da suprugu dopratim do splava i ispratim njen nastup - rekao je Rađen.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija