• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

10.06.2017

20:00

Nikad objavljene fotke Nataše Bekvalac sa medenog meseca novosadske Barbike!

Estrada

Nikad objavljene fotke Nataše Bekvalac sa medenog meseca novosadske Barbike!

Podeli vest

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović slikali se nagi na medenom mesecu. Venčali se tajno, u prisustvu kumova godinu dana pre lažne glamurozne svadbe za medije

Megaekskluzivne privatne fotografije Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića konačno su isplivale u javnost! Informer je došao u posed nikad objavljenih slika sa tajnog venčanja i medenog meseca pop zvezde i proslavljenog vaterpoliste. Sudeći po njima, bivši supružnici su izuzetno voleli da se slikaju goli tokom svog burnog braka!

Nata i Dača su tada toliko bili zaljubljeni da nisu marili za ostatak sveta, pa se pop zvezda bez blama skinula u toples na javnom bazenu i pustila da je suprug fotka!

Užasno je
Užasno je ružno što se to sada pojavilo u javnosti
Dača Ikodinović

Poznati par sklopio je brak 2005. godine, posle samo nekoliko meseci zabavljanja, i to u najstrožoj tajnosti. Odmah posle skromnog venčanja zapalili su na medeni mesec van Srbije. Tamo su se srećni i zaljubljeni ljubili gde god su stigli, ali i fotkali za uspomenu. Nata je za potrebe porodičnog albuma ponosno pokazivala čvrste silikonske grudi.

Dača ju je slikao i spreda, i sa strane, i u vodi, i na ležaljci, sve vreme se trudeći da se u kadru nađu i bujne grudi njegove supruge. Dok su radili "foto-sešn", ljudi oko njih su radoznalo posmatrali vrelu akciju zaljubljenih golupčića.

Novopečeni mladenci su krili ko zmija noge da su se zavetovali na "večnu ljubav", a posle godinu dana ponovo su se "venčali", ali za potrebe jednog nedeljnika kom su prodali ekskluzivna prava na fotografije.

6,5 godina su Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović bili u braku

Pevačica je kasnije ispričala da nije čak ni roditeljima rekla da se udala.

- Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu kad nismo bili tu, i našla foto-albume, bračni list i fotografije s venčanja. Nikome nije rekla - kazala je Nataša.

JOŠ FOTKI POGLEDAJTE U GALERIJI:

Za razliku od Natinog i Dačinog braka, ove uspomene sa venčanja i medenog meseca potrajale su do današnjih dana. Bez obzira na to što nekadašnji supružnici nemaju razloga da se stide svojih "ranih radova", oni nisu bili raspoloženi da komentarišu fotografije pred nama.

Pevačica nije odgovarala na naše pozive i poruke, a proslavljeni sportista je samo kratko poručio:

- Užasno je ružno što se to sada pojavilo u javnosti i čudno mi je što je "slučajno" baš došlo do novinara. Zaista nemam komentar.


Venčala se u japankama i jeftinoj haljini

Informer

Poznati par se venčao 2005. godine, kad se Danilo vratio iz Montreala, u kom je sa našom reprezentacijom osvojio zlato na Svetskom prvenstvu. Nataša ga je zaprosila, a već sutradan su zakazali venčanje kod matičara. Njena kuma bila je voditeljka Nataša Ilić, a Ikodinovićev kum vaterpolista Vladimir Vujasinović.

Informer

- Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bele japanke i jeftinu dugu belu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i majici kratkih rukava. Isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu "Park", kobajagi potpisali - otkrila je Nata jednom prilikom. Ona je slično venčanje imala i sa Ljubom Jovanovićem, s tim što je drugi put bila glamuroznije obučena.

Informer

Preljuba i buran razvod

Nataša i Danilo su se razveli 2011. godine uz veliku medijsku pompu. Pevačica je optužila sportistu da ju je prevario sa stomatološkom sestrom Milicom Dražin. Kako su tada pisali mediji,

Informer

Dačina navodna ljubavnica pokazala je pevačici u telefonu Dačine poruke, nakon čega je Bekvalčeva odmah podnela zahtev za razvod braka. Sapunica oko njihovog razvoda trajala je mesecima, a jedan od trenutaka koji se prepričava je onaj kada je Nata razlupala kancelariju Dačinog advokata Nemanje Aleksića. Posle tog incidenta angažovala ga je da bude njen pravni zastupnik.

Dača: Napeto nam je bilo u braku

Danilo je jednom prilikom ispričao kako su Nataša i on od početka imali turbulentan bračni život. Bivši srpski reprezentativac oglasio se u javnosti kad se pročulo da se razvode.

 

- Znate, teška je ovo situacija i vrlo napeta. Ali napeto je već šest i po godina, koliko smo Nataša i ja u braku. Stalno neke tabloidne bombe, a treba se s tim nositi - iskren je bio Ikodinović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 6 godina

Neznam odyvek mi je bila nikakva riba pogotovo sa d kad je oregazilo pola srbije i zemlje iz okruzenja, ukljucijuci siptaristan

tamburica

pre 6 godina

tata kole gulio dok meso bese fresko ali je i platio dobru cenu.posle njega pala rano i kraj nije vazan.p.s.da nije bilo kralja secera pevaljka nikad nebi postala tj.poznata u javnosti.npr.seve nasa snajka pevaljka ogranicenih kvaliteta prosjek ali ipa napuni arenu.vojvodjanka to nije u stanju i ako bi pokusala ispala bi mile kitic br 2 u suknjici boje lila.

esma

pre 6 godina

Ne znam,ali meni su zaista bili lepi jer su delovali,sto i slike govore,zaljubljeno,a posto uvek glasam za ljubav bili su mi najupecatljiviji medijski par..Niko, ni ceca ni arkkan ni boba i brena nisu tako odavali kroz medije emocije kao ovo dvoje ,pre svega ,u tom periodu,upecatljivih zaljubljenika ,tako da je taj utisak pevagnuo nad detaljnim analiziranjem:ribe:i frajea,sto Daca jeste bio.A nisu samo njihove godine posredi,sto pragmatici stavljaju u prvi plan jer Elizabet Tejlor je to emitovala u svakom zivotnom periodu..

ceca

pre 6 godina

Zafalilo para pa gle cuda isplivale fotke u javnost.\"Lepa Nata\" slucajno prosledila novinarima.\n

Kiza

pre 6 godina

Odbojna razvratna nemoralna ostavila Dacu posle njegove nesrece to svi znaju.\n

jadranka bukvic

pre 6 godina

sta ce joj covek sklon alkoholu i drugim nestaslucima.motor alkohol ne idu zajedno to papak samo moze uciniti mada dobro igraselopte u bazenu.

mrsava dara

pre 6 godina

mrsava jeftinija varijanta Dare Bubamare.Bas je ruzna zena(i sitna)

Dragan

pre 6 godina

Kao riba je vrh.... a za zasnivanje porodice nije jer je jos u glavi tinejdzerka..... ali svako ima pravo da zivi kako hoce i da nosi svoj casni krst....

Marko NBG

pre 6 godina

Auuu,a Dara riba sa plastičnim sisama i dupetom i...čime hoćeš i 155cm.

CAZIMICA

pre 6 godina

Pa stvarno je Cazimica.Plava slama na glavi,sopingovala sise=pevaljka stvorena za Cazima.Nisam znala da je tako malena zenica.Treba da zahvali medijima i fotosopu sto napravise nesto od nicega

ALBANIJA do NISA

pre 6 godina

I ti bi volela da budes Cazimica !! Ali nazalost za tebe Cazim nije interesovan .

nenad

pre 6 godina

Kakav kompleksas i bolesnik.....cuj Albanija do Nisa. Samo prizivaj djavole....da se ne desi suprotno, na tvoju veliku zalosti.

esma

pre 6 godina

Kako ti mozes da znas da ne bi bio Cazim zainteresovan za anonimnu zenu,namerno naglasavam "zenu"jer njemu ne treba devojka ,po godistu,,ne iz bilo kakvih moralnih nacela,vec po kvalitetu koju pruzaju a koji razlikuju zrele zene od balavica ,posebno sto i zabavu koja se po inerciji ocekuje od mladjih osoba0balavica nije,apriori garant .

Neni

pre 6 godina

Daca je sve rekao-ONA DALA SLIKE..sigurno on nesto ima sa Majom neko slavlje pa da mu zagorca zivot(odnosno Maji)

sima

pre 6 godina

ja imam 70 moja baba 70g da vam posaljem sliku moje babe, riba ipo za ovu sponzorusu.

rumunska svercerka

pre 6 godina

pa koliko je ruzna bez sminke..ko neka rumunska svercerka

boca

pre 6 godina

Lepo,lepo,lepo.I onda napraviš s...e i ona te šutne kao probušenu loptu.

Ja

pre 6 godina

Ko ste vi da bilo kome sudite ? Lepotice,ili možda džentlmeni koji pored sebe imaju super mega giga ribetine? Uvek bilo i ostalo "pored vas poštenih ,ku..e ne mogu da dodju na red" Ako nemate ništa lepo da kažete ,onda bolje ćutite.

surovi

pre 6 godina

Ovde niko nikome ne sudi već daje svoj komentar NA ŠTA IMA PRAVO !!! A ti do JA JA, što padaš u vatru. Pa tebe niko nije spomenuo !!!

Ja

pre 6 godina

Ok. @surovi,ne moraš da se dereš ☺ Samo ti iskazuj svoje mišljenje,kao i ja. Ne brini daleko sam ja od padanja u vatru i to do "JA JA" je potpuno nepotrebno. Pošto sam žensko volela bih da sam ružna i nikakva kao ona. Štaćeš ima i nas ružnih koji se divimo njenoj lepoti.

Rade

pre 6 godina

Bravo za normalan komentar! Nije ni čudo dokle nam došla država sa takvim narodom.

Meraklija

pre 6 godina

Izmuze pare od jednog prelazi na drugog pa neko mora da sponzorise to kvazi pevanje....

drustvo u blatu

pre 6 godina

Svaka cast, propagirate nemoral. To je ta prostitucija. Barem neko od mladih ce se upecati i eto joj naslednice. Jadno smo mi drustvo kada je olos uzor nasoj deci. Propaganda je cudo. Ipak smo bolesna nacija.\n

AS

pre 6 godina

MOŽE DA PROĐE SAMO ZA SEX ZA PORODICU NI U KOM SLUČAJU.

QQQQ

pre 6 godina

Kao zena moram da je branim jer kod nas kad zenu sazaljevaju nije joj dobro, tako bolje da pljujete po njoj jer to znaci da ona uziva.\n

oki

pre 6 godina

pa svi znaju da je sitna zena,sitne kosti ima..izgleda kao pevacica sta ste sad ocekivali neku lepoticu kao Nina Lecic?

88

pre 6 godina

Oki,kakve veze ima sto je zena sitna ,to joj je data fizionomija koja ne moze biti predmet bilog kakvog nedostatka ,a posebno sitne kosti koje su veoma srecan zgoditak pri oblikovanju zenske figure posto krupne kosti doprinose da zena izgleda korpuletno cak i kada nije debela ,pa te zene tesko mogu da uticu na pozeljniju zenstvenu gradju.ukoliko zele,sto nije slucaj s Natasom.

Iva

pre 6 godina

Tužno je to ,što svi imaju nešto da kažu kad treba nekog staviti na stub srama. A kad treba pohvaliti nigde nikog. Svi fini i pošteni.

Natasa

pre 6 godina

Bili su zlatni par! Tada sam bila mala devojcica, ali se secam koliko su mi bili lepi i koliko sam im se divila! Medjutim, otkako su se razveli, stekla sam utisak da su oboje propali na svoj nacin- Natasa infantilno skace iz veze u vezu, a Danilo je duboko ogorcen i vazda sklon sarkazmu i neprijatnim replikama. Tuga :/

mile

pre 6 godina

Kum ne treba da nosi crnu košulju. Zamalo tragično za Daču. Za brak jeste.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija