• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

11.06.2017

13:11

BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Pevač hitno prikačen na infuziju!

Estrada

BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Pevač hitno prikačen na infuziju!

Podeli vest

Pevač je rano jutros primljen na jednu kliniku gde su ga priključili na infuziju pošto mu se posle nastupa slošilo

Boban Rajović oko 5 časova ujutru primljen je u jednu kliniku u Zagrebu u kojoj mu je ukazana pomoć nakon što mu se slošilo nakon nastupa u jednoj hrvatskoj diskoteci.

Naime, Boban se nakon nastupa uputio u hotel, i kako priča naš izvor dobro se osećao sve dok nije stigao u svoju sobu. Međutim, ubrzo je počeo da se žali na vrtoglavicu i malaksalost, pa ga je menadžer odmah odvezao kako bi mu ukazali pomoć.

Nakon rutinskog pregleda lekari su ustanovili da je sve u redu, te da je u pitanju premor. Nakon primljene infuzije Boban je pušten sa klinike.

Kako nam je rekao njegov menadžer, Boban je nastupao pet noći za redom, što ga je stiglo uprkos tome što redovno trenira i u odličnoj je formi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasko

pre 6 godina

I moj zet je zavrsio u bolnici pa ovaj doticni i nezna za njega, a sto bi se pa ja i ostala nacija stresirala sto je Boban Rajovic zavrsio u bolnici i na kraju ko je bre on?\n

Marko

pre 6 godina

Tvoj zet nije slavna licnost... A ako te ne zanima Boban zasto onda citas tekst o njemu... Ljubomora je izleciva...

esma

pre 6 godina

Marko je lepo primetio neosnovanu netrpeljivost prema medijskim informativnim vestima o zivotu javnih licnosti sto je totalno deplasirano u vremenu kada svaki anonimus moze da postane prepoznatljiv ako to zeli ,pa tako i i i zet doticnog saskoa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija