• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2017

12:34

(VIDEO) MRŠ ODAVDE, STOKO JEDNA! Dara Bubamara psovala gosta na krštenju deteta u Austriji!

Estrada

(VIDEO) MRŠ ODAVDE, STOKO JEDNA! Dara Bubamara psovala gosta na krštenju deteta u Austriji!

Podeli vest

Dara Bubamara napravila je neviđen skandal na proslavi krštenja jednog deteta u Austriji kada je jednog od gostiju psovala i vređala!

Na snimku koji ćete videti nije jasno zašto je Dara dobila napad besa, te iz kog razloga je žestoko izvređala i ispsovala čoveka koji je navodno bio kum na krštenju.

- Beži od mene, bre! Ja ne pevam za tebe nego za ove ljude ovde. Mrš! Mrš! Nauči da se ponašaš, bre! – urlala je Dara u mikrofon.

Čovek joj je na to odgovorio rečima “Jedi go*na”, nakon čega se pevačica uhvatila za flašu, ali su je sprečili da napravi veći skandal. Inače, kolega koji je sve vreme bio pored Dare jeste Darko Lazić, kome nije bilo ni malo prijatno zbog ovog incidenta.

Osim Dare i Darka Lazića goste su zabavljali Jana, Katarina Živković, Viki Miljković, grupa Đogani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIZAK NIVO

pre 6 godina

Fuj kakva primitivusa.Pokvari slavlje.Psuje i to jos u mikrofon da svi cuju.Onaj ko je angazovao trebao je naglavacke oterati sa proslave.Sta god da joj je gost rekao a ne verujem da je nesto uvredljivo osim sto je zeleo da naruci pesmu,Radodajkino ponasanje je sramno.\n

Maja

pre 6 godina

Bas sam pomislila da mu je Dara odrecitovala Miku Antica \"\n

Mimi

pre 6 godina

Dno svih dna. O kome vi pišete i trošite prostor. Užas.

Car

pre 6 godina

Pazi starletu umislila da je bog pa se dere na mikrofon coveku na veselju. Ja da sam na mestu onog koji je unajmio bi je sitnuo u dupe umesto dovidjenja i pustio da voda nosi govna bez dinara.

Gedza

pre 6 godina

E.... Daro daro radojko prava si seljancuga ! Pred narodom tako da psujes , to je nekulturno i skandalozno. \n

Dara Bubasvaba

pre 6 godina

Da niste ocekivali uzdrzan komentar od Dare Bubasvabe?

acaa

pre 6 godina

Dara da nekom pametuje kako da se ponasa? Kraljica finoce. Ne znam tog coveka ali znam da meni kaze P..ka ti ma.erina dobila bi vaspitnu. \n

Ljubo

pre 6 godina

Oni koji su nas prozvali " goje" i koji su nam oznacili sudbinu i nacin zivota ,( globalni naziv za nizu ljudsku rasu ) nisu nimalo pogresili ,...

niki

pre 6 godina

Bravo Daro ,tako treba,sve lepo na mikrofon. Ko radi ovaj posao zna o cemu pisem,nije ga bez razloga prozvala sigurno. Nije lalo raditi ovaj posao kao sto neki misle uzmi pare i bezi. Dodju ljudi da ti kazu nesto da bi se pokazali pred ostalima kako su bitni,uglavnom to sto kazu bude neka uvreda ili provokacija ali Hvala Bogu uglavnom imas nekog iza ledja pa mozes da ga prozoves i odgovoris istom merom kao sto je Dara ovde. Vi sto ste ljubomorni mozete da se zderete do mile volje,radite nesto, Daro samo tako...Nisam pevacica al se bavim muzikom...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija