• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

14.06.2017

20:47

KAĆU GRUJIĆ U BUDVI JURI RUSKI TAJKUN! Seksi 'Zvezda Granda' ima novog udvarača!

Estrada

KAĆU GRUJIĆ U BUDVI JURI RUSKI TAJKUN! Seksi 'Zvezda Granda' ima novog udvarača!

Podeli vest

Pevačica je zbog snimanja spota otputovala u Budvu... Preko frizera Peđe Božića upoznala tajkuna iz Moskve i pomutila mu pamet

Pevačicu Katarinu Grujić u Crnoj Gori već nekoliko dana progoni bogati Rus! "Zvezda Granda" je otputovala u Budvu sa svojim saradnicima kako bi snimila spot za novu pesmu "Paranoičan", a tamo ne može da se otarasi navalentnog baćuške.

Ona je svog udvarača iz Rusije upoznala u "Greko koktel baru" u Budvi. Tamo je u pauzi između dva snimanja izašla sa svojim frizerom Peđom Božićem, šminkerom Bojanom Vukadinovim i još nekim prijateljima.


Pevačicin poznanik Stefan, koji je kumovao tom prijateljstvu, ispričao nam je detalje susreta:

Slao joj na snimanje spota poklone: cveće, parfeme, bombonjere...
Stefan, momak koji je upoznao Rusa i Kaću

- On se napalio na Kaću i pre nego što ju je upoznao. Ja sam ga poznavao odranije jer je baš često u Crnoj Gori, pa se družimo kada je tu. Zamolio me je da ga upoznam sa Kaćom, pa sam zato i nagovorio njenog frizera Peđu da je dovede te noći u "Greko koktel bar". Te noći su se i upoznali i od tada on ne prestaje da me smara za nju - kaže za Informer Stefan, pevačicin poznanik koji je kumovao ovom prijateljstvu.

(FOTO) KAĆA GRUJIĆ OTPUTOVALA U CG: Pevačica otputovala u Budvu, fanovima spremila spektakularno iznenađenje!

Informer

Navalentan

Prema njegovim tvrdnjama, Rus bi dao sve da bude sa Grujićevom, ali se on njoj uopšte ne dopada:
- On joj je slao na snimanje spota neke poklone: cveće, parfeme, bombonjere. Ja sam preko njenih saradnika uspevao da saznam na kojim tačno lokacijama snimaju. Kaća bi se svaki put ljubazno zahvalila, ali još nije pristala ni da mu da broj telefona - objašnjava naš sagovornik.

Lep je, zgodan. Ima oko 40 godina. Sa parama koje ima može da joj obezbedi lagodan život
Stefan, momak koji je upoznao Rusa i Kaću

Kaću su, kako kaže, svi prijatelji ubeđivali da mu da šansu, ali ona neće da popusti.

- Ma svi joj pričaju da je lep, zgodan. Nije on ni mator, ima oko 40 godina. Sa parama koje ima može da joj obezbedi lagodan život. Zaista mi nije jasno zašto se femka i ne popusti. Žao mi je što joj se ne sviđa, jer je on stvarno pravi kavaljer. Veoma je galantan i uvek kada smo u njegovom društvu bez problema sve plaća, vodi nas na najbolja mesta.... Uskoro bi trebalo da isplovimo sa njegovom jahtom i ja ću se potruditi da ubedim Kaću da krene sa nama - završava Stefan.

DRUGARICE - LAŽLJIVICE! Dok je Kaća radila u Nemačkoj, Sandra Afrika na njenom novom dečku zaradila 20.000 evra!

Štiti njegovu privatnost

Kaća Grujić nam je potvrdila da je upoznala dotičnog gospodina:
- Nikada nisam govorila o privatnim stvarima, pa neću ni sada. Istina je da su mi stizali pokloni na set, ali ništa više od toga vam ne mogu reći. Zar zaista mislite da bih ja pričala o tome kako mi se neko udvara, kakve mi poklone šalje i šta mi nudi? Pa kada bih to radila, ne bih imala nijednog udvarača! Ja ne bih volela da bilo koji muškarac javno prepričava šta sam mu ja rekla, tako da, izvinite, ali ne mogu ništa više da komentarišem na tu temu. Mogu samo da kažem da će spot za pesmu "Paranoičan" uskoro ugledati svetlost dana i da sam mnogo srećna zbog toga - odsečno je poručila Kaća za Informer.

Fan istetovirao Kaćin datum rođenja na ruci

Informer

Nepoznata devojka istetovirala je na ruci datum rođenja Katarine Grujić. Obožavateljka mlade pevačice je na podlaktici napisala tekst jedne pesme, ispod toga slovo "K" i dan i godinu kada je Kaća rođena:
- Ostala sam bez teksta! Jako sam oduševljena ovim poklonom. Nije prvi put da dobijam posvećenu tetovažu, ali ova mi je najdraža - izjavila je Grujićeva.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dize sebi cenu

pre 6 godina

Ne bi pricala kakve poklone dobija a prstenje sto je dobila od bivseg odmah je slikala i stavila na izvolte da svi vide.\n

kaligula

pre 6 godina

Vrati se Kaco u Vlajkovac, sve ti oprosteno

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17