• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

14.06.2017

21:14

PLJUŠTE ČESTITKE! Počela rođendanska žurka kod Cece!

Estrada

PLJUŠTE ČESTITKE! Počela rođendanska žurka kod Cece!

Podeli vest

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja 44. rođendan

Ceca slavi u  krugu članova porodice, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika za koje je upriličila glamuroznu rođendansku proslavu u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, koji je bio specijalno dekorisan balonima u pink i beloj boji.

Ceca je, kao prava domaćica, prva stigla na žurku kako bi dočekala sve zvanice koji će joj uveličati ovaj divan dan, a pred okupljenje ekipe novinara pojavila se lepša nego ikada, odevena u beli komplet, u kojem je sve ostavila bez daha.

- Sebi sam poželela zdravlje, ono je najvažnije. Veljko mi je uživo čestitao rođendan, a Anastasija je to učinila preko Instagrama, bilo je lepo... I Florijan mi je čestitao - rekla je Ceca pred okupljenim novinarima i otkrila čime je to sebe častila za divan dan.

- Sebi za rođendan sam poklonila žurku - rekla je Ceca i nasmejala sve.

pink.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Radoje

pre 6 godina

Joj sto je vazno, ko ima rodjendan, ko je trudan, i ko je zaskocio starletu, mnogo vazno da nemogu da spavam,sekirajuci se za njih.\n

Rozalija

pre 6 godina

Jel a kakva je bila torta? A ko se napio ko majka? Živa nisam dok ne saznam. Javite mi obavezno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija