• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2017

08:17

(FOTO/VIDEO) CECA NA ROĐENDANU OKUPILA ESTRADU: Evo ko je sve došao i šta su joj KUPILI!

Estrada

(FOTO/VIDEO) CECA NA ROĐENDANU OKUPILA ESTRADU: Evo ko je sve došao i šta su joj KUPILI!

Podeli vest

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatovic proslavila je sinoć 44. rodendan u krugu članova porodice, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika, za koje je orgnizovala glamuroznu rođendansku proslavu u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, koji je bio specijalno dekorisan balonima u pink i beloj boji

 

Ceca je, kao prava domaćica, prva stigla na žurku kako bi dočekala sve zvanice koje su joj uveličale divan dan, a pred okupljenje ekipe novinara pojavila se lepša nego ikada, odevena u beli komplet, u kojem je sve ostavila bez daha.

- Sebi sam poželela zdravlje, ono je najvažnije. Veljko mi je uživo čestitao rodendan, a Anastasija je to učinila preko Instagrama, bilo je lepo... I Florijan mi je čestitao - rekla je Ceca pred okupljenim novinarima i otkrila čime je to sebe častila za divan dan.

Informer

- Sebi za rodendan sam poklonila žurku - rekla je Ceca, a onda pozirala sa sestrićima, decom svoje sestre Lidije Ocokoljić. 

Medu prvima na žurku stigla je i Anastasija, koja je oduševila svojim sjajnim izgledom u uskoj haljini žute boje, a onda otkrila šta je to poklonila mami za ovaj divan dan.

Informer

- Kupila sam je ljubavlju i čestitkom. Normalno je da sam ja više dirnula od Veljka jer sam žensko. Danas se u kući nismo ni videli, svako je išao na svoju stranu - rekla je Anastasija.

Na proslavu je stigao i voditelj Televizije Pink Ognjen Amidžić, koji je folk zvezdi poklonio prelepi cvetni aranžman.

Informer

- Danijelin predlog je da poklonimo cveće, ali ona nije mogla da dode - objasnio je Ognjen, a onda otkrio šta je poželeo slavljenici.

- Želim joj zdravlje jer šta drugo poželeti nekom ko je tako uspešan - rekao je Amidžić.

Cecin dugogodišnji prijatelj i stilista Saša Vidić nije želeo da otkrije šta je poželeo slavljenici, medutim, na pitanje da li beli kombinezon u kojem je pevačica zablistala sluti na udaju imao je spreman odgovor.

Informer

- To što je u belom ne sluti na udaju - rekao je sjajno raspoloženi kreator, dok je njegova koleginica Marijana Mateus otkrila da na žurku donosi poklon "lične prirode" za koji će svi saznati onda kada ga Ceca bude nosila, čime je jasno svima stavila do znanja da je u pitanju haljina sa njenim potpisom.

Informer

Dragan Markovic Palma svojoj prijateljici poželeo sve najlepše, ali ne i da se bavi politikom.

- Ceca se neće baviti politikom i ne mora. Pa, za nju i Đokovića je čuo ceo svet - objasnio je Palma.

Informer

Na Cecinoj žurki pojavio se i glumac Milan Kalinić u pratnji supruge Sandre i kolege Milana Vasića, a ovaj trio pevačici je doneo kovertu uz poruku "ona najbolje zna šta joj treba".

Informer

Proslavi su prisustvovali i pevačica Ivica Dačić, Aco Pejović, Slada Vujičić, Haris i Melina Džinović, Marina Tucaković, Žika Jakšić, Saša Matić sa suprugom i mnogi drugi.

Trubače je, naravno, doveo Cecin sin Veljko.

Informer

Delić atmosfere pogledajte na video-snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija