• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.06.2017

19:43

(FOTO) LJUPKA STEVIĆ STRAHUJE: Hoće da me ubiju zbog slika iz lova!

Estrada

(FOTO) LJUPKA STEVIĆ STRAHUJE: Hoće da me ubiju zbog slika iz lova!

Podeli vest

Ljupka Stević dobija monstruozne preteće poruke zato što je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa srndaćem kog je ustrelila

Pevačica Ljupka Stević jako je uplašena jer joj na društvenim mrežama konstantno prete da će je ubiti zato što se bavi lovom.

 

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана 31. Мај 2017. у 12:32 PDT

 

Zanosna brineta je na Instagramu objavila fotografiju sa srndaćem kog je ulovila i od tada ne prestaje da dobija monstruozne poruke.

 

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана 30. Мај 2017. у 7:38 PDT

 

"Tukla bih te do iznemoglosti", "Vrlo brzo ćeš umreti u najgorim mukama", "Daće Bog dana kada će i tebe neko ubiti", "Ko želi da se ova gadura ubije", samo su neke od poruka koje stižu Ljupki.
Mnogo se potresla

Instagram

Stevićeva priznaje da je prestravljena zbog ovih pretnji.

- Osećam da mi je život ugrožen ma koliko se ja trudila da sebe ubedim kako je sve u redu. Ne mogu normalno da se krećem i obavljam svakodnevne stvari posle svih dobijenih poruka i slika koje pozivaju na moj linč i ubistvo. Strahujem za život. Previše sam poruka dobila i dobijam još uvek. Sumnjam da će se ova agonija završiti. To me jako plaši - kaže Ljupka za Informer.

Instagram
Instagram

Pevačica priznaje da je sve pretnje shvatila ozbiljno i da je u nekim momentima bila van sebe.

- Svaka preteća poruka u kojoj priželjkuju moju smrt jako me je uznemirila. Posebno me je potreslo to što su išli toliko daleko da moje lične fotografije ukrašavaju noževima, pištoljima i krvlju. Prete mi klanjem, pucanjem u glavu. Vređaju me na najgori način. Sve me to užasava. Nimalo nije naivno kada dobijete svoje slike na kojima piše da vam žele smrt. To je veoma potresno! Ne mogu da verujem da u ljudima postoji tolika zloba. Zloban čovek od jutra mrzi sebe, a od podneva ceo svet - smatra pevačica.

Informer
Informer

Prete i deca

Ljupka veruje da iza nekih poruka stoje i deca i samo to ju je sprečavalo da do sada pretnje prijavi policiji. Međutim, pošto je sve uzelo maha, moraće to da uradi. Ona, kako kaže, ne želi sama da istražuje ko joj preti.

Informer

- Nemam nameru da se bavim tim stvarima, ceo slučaj će preuzeti moj advokat. Jako mi je žao što iza nekih profila stoje deca od 12-15 godina. Roditelji bi ozbiljno trebalo da se pozabave time šta njihovi mališani rade na društvenim mrežama, ko su im idoli, kakav rečnik imaju, koje izraze koriste. Pitam se ko ih tera da šalju sve te ogavne stvari, koga slepo prate i slušaju? Neverovatno mi je i neprihvatljivo da dete iz osnovne škole ima rečnik sa ulice, bez imalo ustručavanja i poštovanja! Nejasno mi je da deca tog uzrasta pozivaju na smrt.

Mi lovci nismo ubice, lovokradice jesu

Ljupka kaže da fotografiju iz lova nije objavila da bi iznervirala ljubitelje životinja.
- Fotografija nije postavljena kako bi izazvala gnev u ljudima. Želela sam svojim pratiocima da približim priču o lovu, da ih upoznam sa novim stvarima, da im objasnim koliko je lov bitan za održavanje same divljači u prirodi, ali... Naletela sam na osudu, okrivljena sam i pre nego što sam mogla bilo šta da kažem. Kada bi sve te neznalice izašle samo jedne zime na teren i odnele prehranu za divljač, mnogo bi im bilo jasnije zbog čega su lovci ljudi koji se bore za opstanak životinja! Jedine ubice među nama su svakako lovokradice - poručuje Ljupka.


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 6 godina

Ma neće, zamahni ti na njih sa silikonskim sisama, tresni hi pravo u čelo, i gotova stvar!!

Dragan Pančevo

pre 6 godina

Podržavam Ljupku 100%, lov je sport i dozvoljen je. Kome se ne sviđa nek ne gleda slike, a sve one koji prete treba ostro kazniti.

Dusan Ilijenadin

pre 5 godina

A nije vam smetalo kad su se drugovi Tito, Bevc i Bakaric slikali sa medvedima, divljim svinjama i jelenima kapitalcima?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija