• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

18.06.2017

12:43

MOZAK MI SE OKRENUO: Zorica otkrila PIKANTNE detalje o SEKSU sa Kemišem!

Estrada

MOZAK MI SE OKRENUO: Zorica otkrila PIKANTNE detalje o SEKSU sa Kemišem!

Podeli vest

Preko opklade do kreveta...

Pevačica Zorica Brunclik već godinama je u srećnom i harmoničnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Ona je ispričala kako je sve počelo i kako je istog trenutka pala na šarm harmonikaša, mada je za njega prvo bila samo recka. 

- Kemiš i još dvojica kolega, neću da im govorim imena, takmičili su se koji će prvi da me zavede. Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je! Ipak, ostao je malo duže sa mnom - Ispričala je Brunclikova u emisiji "Dobro veče Srbijo!"

To veče su izašli, a  Kemiš je predložio da odu hotel Metropol, jer tamo navodno ima druga na recepciji.

- A ja pomislim "Ma da, razrađena šema". I otišli smo u hotel, a ja sam sve vreme razmišljala kako ću da zabrljam sada ako se ne pokažem dobro. Ide moj koncert za nekoliko dana, a on treba da svira.

 

 

 

Prvi put kao bračni par u žiriju! #ZoricaBrunclik #SveJeLjubav #PinkoveZvezde

A post shared by Zorica Brunclik (@z.brunclik) on Apr 30, 2017 at 12:44pm PDT

 

Zorica je dodala da je odmah poželela da se uda za njega. 

- Mislila sam da nemam šanse za nešto više. Kada smo se prvi put poljubili bilo je to u Raspućinu, ispred klozeta. On je mene obrnuo tada, mozak mi se okrenuo!

Kemiš, koji je takođe gostovao u emisiji, sugerisao je da im je seks bio fenomenalan. 

- Ma tresao se Metropol! Ona je odmah htela da se uda. Dva puta smo se videli i već je htela venčanje.

Nakon što su proveli noć u Metropolu otišli su sutradan PGP da potpišu ugovor za Zoričin koncert.

- Naravno, došli smo odvojeno, niko nije znao za nas. Njegova bivša žena Vesna Zmijanac je takođe bila tu, jer je tada bila u šemi sa direktorom marketinga Vladom Jovanovićem i morala je da prisustvuje važnim stvarima, pa makar to bio i moj koncert. I sad, dolazi Kemiš onako umoran od burne noći, klecaju mu noge, jedva stoji, a Vesna mu prilazi i kaže: "Pogledaj ga, crkava još za mnom" - ispričala je Zorica kroz smeh i dodala: 

- A njemu klecaju kolena od seksa! 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boky

pre 6 godina

mislim da ti se mozak okrenuo ali se ni dodanas nije vratio. jos je okrenut naopako. vecih budalastine od prica ove babetine nisam citao. mozda i malo da prica o prijateljstvu sa mirom kad je vedrila i oblacila. ko to pusta u eter i tome se mozak okrenuo. mozda je i njega kemis navukao.

zoks

pre 6 godina

da nisi tada mozda i nevinost izgubila srece ti???\n

cezar

pre 6 godina

Viagra je mnoge mlakonje pretvorila u gladijatore

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija