• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

18.06.2017

13:03

BRAK ACE LUKASA U OZBILJNOJ KRIZI! Srpska estrada postaje bogatija za još jedan razvod?!

Estrada

BRAK ACE LUKASA U OZBILJNOJ KRIZI! Srpska estrada postaje bogatija za još jedan razvod?!

Podeli vest

U poslednje vreme u domaćim medijima spekuliše se da je brak popularnog pevača Ace Lukasa na klimavim nogama, te da je samo pitanje dana kada će se razvesti od sadašnje supruge Sonje

Dodatnu sumnju budi i to što je Sonja juče, u ranim jutarnjim časovima otputovala na more sa ćerkom, dok je Aca ostao u Beogradu. Kako piše Svet, Sonja ne može više da izdrži sa pevačem ni dan.

Po svoj prilici, njihova porodična letovanja su prošlost, a srpska estrada biće ''bogatija'' za još jedan razvod.

Inače, Lukas i Sonja već neko vreme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radovan

pre 6 godina

Samo poslednje ljudsko go.no može da oženi kumu!!!n

Milan01

pre 6 godina

Sada će imati vremena da se druži sa Dajanom, koja je takođe libero. Aco ne vraćaj je više, da i tebe Bog pogleda...n

Mala

pre 6 godina

Videla Sonja da je Lukas u velikim dugovima i vise joj ne treba. A bila je prava domacica i verna supruga, kako Sasicu, tako i Lukasu. Zena je olos teski, a uz to ima ogromnu zelju da zivi na nozi i da se o njoj pise.

Nada

pre 6 godina

Tako je to kad poletis za parama. A imala je bar kulturnog, mirnog i vaspitanog muza. Mozda bez mnogo para, ali bar je nije blamirao.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija