• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.06.2017

19:02

SUZANA MANČIĆ PUTUJE SA VERENIKOM U SAO PAOLO I RIO: Zbog mog Simice ću se maskirati u seksi Brazilku!

Estrada

SUZANA MANČIĆ PUTUJE SA VERENIKOM U SAO PAOLO I RIO: Zbog mog Simice ću se maskirati u seksi Brazilku!

Podeli vest

Suzana Mančić ne želi da njen izabranik Simeon Ocomokos na odmoru završi u krevetu sa nekom plesačicom, pa će mu zato ona prirediti odmor za pamćenje

Suzana Mančić će se zbog verenika Simeona Ocomokosa maskirati u Brazilku i u spavaćoj sobi mu prirediti seksi ples. Voditeljka uskoro putuje na odmor sa svojim izabranikom, a obići će Rio de Žaneiro i Sao Paolo.

Prijatelji su mi rekli da sam bezbedna u Brazilu, jer oni neće da pljačkaju žene
Suzana Mančić

Najpoznatija "loto devojka" kaže da nije ljubomorna i da će dozvoliti svom Simici da merka Brazilke, jer zna da je on neće prevariti. Ipak, kako bi zadovoljila sve potrebe svog verenika, Suzi je odlučila da se obuče kao za karneval i da mu priredi pravi vatromet u spavaćoj sobi.

- Nemam problem sa tim da Simica gleda žene u Brazilu, jer to nije opasno. Uostalom, neka gleda sa strane, važno je da se zna sa kim na kraju završi. I ja ću tamo naći neki zanimljiv kostim, pa ću ga iznenaditi brazilskim seksi plesom - kaže Suzana.

Informer

Ona se raduje putovanju, koje je inače trebalo da bude medeni mesec. Mančićeva i grčki biznismen su planirali da se venčaju pre mesec dana u Veneciji, međutim, zbog tajne udaje njene ćerke Teodore odložili su svoje svadbeno veselje. Medenog meseca se ipak nisu odrekli:

NEMA PROBLEM
Nemam problem sa tim da Simica gleda žene u Brazilu, jer to nije opasno. Neka gleda sa strane, važno je da se zna sa kim na kraju završi
Suzana Mančić

- Bitno je da se putuje, a sad da li će se to zvati medeni mesec, odmor ili samo putovanje, manje je važno. Obići ćemo Rio i Sao Paolo. Idemo na pravo uživanje i odmor.

Zbog mera predostrožnosti, voditeljka će sve skupocene stvari staviti u sef, jer se naslušala priča o pljačkama turista.

- Prijatelji su mi rekli da sam bezbedna, jer Brazilci neće da pljačkaju žene. Ali sam čula da baš vole da "ćapnu" zlato, to nije normalno. Tako da ću sav vredan nakit ili ostaviti u Beogradu ili u hotelskom sefu na sigurnom - kaže Suzi i dodaje da će posle dve nedelje obilaska Brazila odmor nastaviti u Simeonovoj rodnoj zemlji:

- Idemo u Grčku sa mojom ćerkom Natalijom. Tamo smo svi kao jedna porodica, i njegova i moja deca. Odmaraćemo se, punićemo baterije, a kupanje i sunčanje je neizbežno. Možda čak i nastavim sa pisanjem knjige.

Otišla sam sa Hepija, nisu za mene ozbiljne emisije

Suzana Mančić je napustila angažman na Hepi televiziji jer je emisija "Posle ručka", koju je vodila, postala previše ozbiljna za nju.
Suzi je doskoro ovaj projekat radila sa dugogodišnjim kolegom i prijateljem Vanjom Bulićem, ali kada su urednici odlučili da promene koncept, odlučila je da da otkaz.
- Prestala sam da radim na Hepiju emisiju "Posle ručka". Prvobitna ideja je bila da to bude zabavan, relaksirajući program, a vrlo brzo su je pretvorili u ozbiljnu emisiju sa debatama i teškim temama. To prosto nisam ja, niti mi leži takav tip programa.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

"Веренички" стаж се како видим "продубио" у .... - "СПОНЗОРСТВО"...!! Не марим.... - "Аферим", што би рекли ...!!

Maxmen

pre 6 godina

Meni nije jasno ko placa reklamu za ovu baku koja je bila aktuelna osamdesetih godina dvadesetog veka,a sada su vec dvadesete godine dvadeset prvog veka.40 godina a sad nit je glumica nit pevacica,nit loto cura,nit loto baba. Reklamirajte joj potomke ako treba

kaligula

pre 6 godina

Treba zabraniti ovu vrecu sala da propagira nemoral, pokvarice naciju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija