• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

19.06.2017

18:52

OTKRIVAMO ZAŠTO JE LUKASU PUKAO BRAK! Sonja ostavila Acu zbog Jarića?!

Estrada

OTKRIVAMO ZAŠTO JE LUKASU PUKAO BRAK! Sonja ostavila Acu zbog Jarića?!

Podeli vest

Sonja Vuksanović otkačila poznatog pevača zbog proslavljenog košarkaša, sa kojim se viđa već neko vreme

Sonja Vuksanović se razvodi od Ace Lukasa zbog Marka Jarića, ekskluzivno otkriva Informer! Supruga folk pevača već neko vreme se viđa sa proslavljenim košarkašem i zato je rešila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Procvetala uz Marka

Sonjin i Acin odnos već dugo ne štima zbog njegove preke naravi. Ona je dugo patila zbog toga, ali sve se promenilo kada je bivša žena Željka Šašića počela intenzivno da se viđa sa Jarićem.

Ljubav u Majamiju
Marko je zbog poslovnih obaveza u Majamiju, a i Sonji više odgovara da se tamo viđaju
Izvor Informera

- Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek pre nekoliko meseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lep odnos pun poverenja i sve ono što Sonja sa Acom nije imala - počinje priču za Informer dobro obavešteni izvor.

Vuksanovićeva je dugo vagala i razmišljala da li da ostane u lošem braku ili pokuša da svoju sreću pronađe s nekim drugim:
- Bila je nezadovoljna svojim životom i odnosom sa Acom. Otkada je počela da se viđa s Markom, bukvalno je procvetala. On joj ispunjava sve želje i daje joj snagu da izdrži sve ono što je očekuje kada podnese zahtev za razvod - objašnjava naš sagovornik.

BRAK ACE LUKASA U OZBILJNOJ KRIZI! Srpska estrada postaje bogatija za još jedan razvod?!

Sonja otišla na more bez Ace

Sonja je u subotu sa ćerkom Sofijom otputovala na odmor. Čak ni najbližim prijateljima nije rekla gde idu.
- Jedino što sada želi je da se odmori i resetuje. Imala je burnu nedelju, jer su i nju zvali novinari kada je Lukas prebio fotografa. Da li je zaista odmor u pitanju ili je otišla kod Marka, to još niko ne može da potvrdi - zaključuje naš izvor.

Izvor Informera tvrdi da su se novopečeni golupčići poslednjih meseci viđali u Americi.
- Marko je zbog poslovnih obaveza u Majamiju, a Sonja je bila nekoliko puta kod njega. Ta putovanja su joj prijala da malo pobegne od svakodnevnih problema koje je u Beogradu imala sa Lukasom. Uz to, u Americi su mnogo opušteniji jer nisu zanimljivi paparacima - ističe izvor našeg lista.

Htela razvod i 2015.

Prijatelji Acine žene tvrde da odluku o razvodu nije donela preko noći.
- Ona je još 2015. htela da se razvede od Lukasa. Svi znaju za njegovo problematično ponašanje i ispade koje ima s vremena na vreme. Cela ona čarolija i bajka sa početka njihove veze odavno ne postoji, a ona je žena kojoj treba mir, harmonija i normalan brak. Dugo se kolebala da li treba da napusti pevača sa kojim ima dete, skupila je snagu, a posle prošlonedeljnog Lukasovog ispada nema šanse da promeni ovu odluku - ispričala nam je Sonjina dobra drugarica.

Posle Lime ništa ozbiljno

Public

Marko Jarić nije imao ozbiljnu vezu posle razvoda od Adrijane Lime. Mediji su ga spajali sa brojnim domaćim i svetskim lepoticama, ali nijednu nije predstavio kao svoju devojku. Srpski košarkaš i brazilski top-model proveli su u braku pet godina. Imaju dve ćerke, petogodišnju Sijenu i sedmogodišnju Valentinu. 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zzzz

pre 6 godina

Mali je ovo grad u njemu sve se zna. Kad je ostavila prvog zarad drugog tako i drugog zarad treceg i tako u nedogled.........\n

rolex

pre 6 godina

Ali je zato Aca u ziriju Zvezda Granda,a to ne moze to biti bas svako,hahahah.A Marko dvokorak i hop,polaganje

pacic

pre 6 godina

Ova mora da je zesci majstor ( tehnicar) kad ovako izuva ljude sa lovom!Zna da se naplati, alal joj k....

jaca

pre 6 godina

Ako imas lepu zenu ,ocekuj da ce naci boljeg i lepseg.......ZNACI NE JURITE PRELEPE ZENE DA VAS NE OSTAVI ZBOG DRUGOG.\n

boban

pre 6 godina

Bezi Marko od sponzoruse, ojadice te i na kraju ostaviti!\n

Apolon

pre 6 godina

Koliko trebas biti (blago receno) sa mozgom na "Vi" da bi ovo sebi dozvolio i spotakao se na Acinu zenu. Pa samo nek pomisli kakva je kad je sa Lukasom mogla biti i pametnom coveku sve jasno,a onaj ko razmislja k...ponasa se poput Marka J." Moje saucesce." Ovo govori(pise) jedan nezavidan covek nepomucenog razuma.

hahahah

pre 6 godina

znaci ne volim nikoga da ismejavam niti tudju nesrecu ali kumce je trazilo i dobilo sto zasluzuje sad ce da pukne po koki i da se roka i zavrsi gdje mu je mesto a to se zna na dnu..znaci ubila te sonjica i karma acane lukascicu,nisu ti krivi novinari sto ti sonjicu markec satire od prangije hahahahahaha..crkni lukasss kad si kumu zenu skunuo hahahhahahahah.kakakakakak.mislim za zeljko sasic veceras slavi neka mu je sa srecom

KrkicaMrkica

pre 6 godina

Jadan li si Jaricu Marko ako si na to spao....

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija