• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2017

09:20

(VIDEO) IVANA JORDAN BLISTA i to svima daje do znanja!

Estrada

(VIDEO) IVANA JORDAN BLISTA i to svima daje do znanja!

Podeli vest

Ivana Jordan je dobitnica nagrade za najbolju kompoziciju 2017. za novi singl "Moj anđele", kao i za dosadašnji kantautorski rad, na Summer festu 2017 u Aranđelovcu

 

U poslednje vreme Ivana je počela da se publici obraća na opuštenije i provokarivnije načine, pa je ovom prilikom pozdravila svoje pratioce na društvenim mrežama fotkajući se u kolima sa priznanjima koje je dobila, uz komentar: 

- Posle oskara, stigao i pehar ovogodišnji. Raduju me ove divne nagrade koje su mi uručene na Summer festu za dosadašnji kantautorski rad, kao i moju kompoziciju 2017. godine "Moj anđele" . Hvala od srca  - napisala je Ivana 

facebook

Ivana će održati koncert 15. jula na letnjoj pozornici Bojčinske šume, a ovih dana piše i nove pesme koje možemo da očekujemo tokom narednih meseci. 

POGLEDAJTE VIDEO SPOT ZA PESMU "MOJ ANĐELE":




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija