• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/pink.rs/informer.rs

20.06.2017

21:11

(FOTO) NE PUŠTA JE BEZ BORBE! Aca otišao kod Sonje, pa je odveo na luksuzan odmor u Tursku!

Estrada

(FOTO) NE PUŠTA JE BEZ BORBE! Aca otišao kod Sonje, pa je odveo na luksuzan odmor u Tursku!

Podeli vest

U medijima se mnogo piše o razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, a kao uzrok se navodi Sonjino neverstvo. Međutim, sada se pojavila informacija da je Aca odlučio da pruži njihovom braku još jednu šansu, te je otišao kod nje i odveo na odmor u Tursku

Kako "Blic" saznaje, folk-pevač danima je veoma besan i nije bio ni u kakvom kontaktu sa Sonjom.

Međutim, kada su se čuli, Lukas je nakon intenzivnog razmišljanja odlučio da ode kod Sonje koja je bila u Dizeldorfu, i odveo ju je na odmor u Tursku.

- Lukas je platio luksuzan hotel u kojem boravi sa Sonjom, a tamo i razgovaraju i pokušavaju da spasu brak - priča dobro obavešten izvor.

U prilog tome ide i način na koji se folker obratio javnosti. Iako to dosad nije radio, Lukas je na Instagram objavio nekoliko fotografija sa odmora u Turskoj, uz komentar:

- Nikad bolje. Vidimo se u četvrtak u Beogradu - dodao je.

S druge strane, i Sonja je na svom profilu na Instagramu objavila fotku, na kojoj se ne vidi ništa što bi ukazivalo na to koliko je cela situacija pogađa.

Instagram

Iako se spekuliše da su odlučili da svom braku pruže još jednu priliku ni jedno ni drugo nisu objavili zajedničku fotku koja bi to potvrdila.

Da li će estrada postati bogatija za još jedan razvod ili će njihov brak ipak opstati vreme će pokazati.

PREVARIO VARALICU! Evo kako je Aca uhvatio Sonju u preljubi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejs

pre 6 godina

samo joj pare daj ima da te voli ko boga.onom prvom nestale pa dobio pedalu...\n\n

Car

pre 6 godina

Taj srednji prst podaj svojoj mami,da ga u pasulj stavi zarad boljeg ukusa.

nada

pre 6 godina

Slima dokazuje koliki su olosi i jedan i drugi !!!!!!!! Ovaj nemoze bez srednjeg prsta a ona vara dok joj se ne ponudi vise ( za nedelju dana Diseldorf, Grcka, Turska ) Kada su slike nastale ????????

AS

pre 6 godina

TO PENKALO OKAČI ZA UVO NEBI LI POMISLILI DA SI PISMEN

M2

pre 6 godina

Neko je kurc.vit i ima samo srednji prst za predigru, a neko je munjevit i ima sve ostalo za zavrsnicu. Parama se samo ulaznica placa tako da je Lule biletarnicu davno prosao, ali je na iste grane dosao. Prstenac samo za zagrevanje treba, a dobru igru samo moze mud.nja da stema. Prstencicu, prstencicu, pevati ja znadem, jos malo zenskog osmeha da ukradem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija