• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

21.06.2017

21:05

STOJA ODGOVORILA NA PROZIVKE UČITELJICE IZ OŠ: Nisam bila omiljena jer moji nisu imali da joj nose kokoše i slaninu!

Estrada

STOJA ODGOVORILA NA PROZIVKE UČITELJICE IZ OŠ: Nisam bila omiljena jer moji nisu imali da joj nose kokoše i slaninu!

Podeli vest

Pevačica Stojanka Novaković Stoja nije uspela da u roku završi osnovnu školu, pa je po odluci nastavnog osoblja bila primorana da prekine školovanje, a njena učeteljica nikad nije imala nijednu lepu reč da kaže za nju

Međtuim, Stoja joj se posle mnogo godina obratila putem društvenih mreža i razjasnila situaciju i samim tim otkrila zbog čega je napustila školu.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tome - napisala je Stoja i dodala:

- Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ја сам учитељици - носио јабуку....?! Био је то класичан "мито", да оном својом шибом, (дугачком а чворноватом...?!) не удара,.... - свом снагом...!!

000000000

pre 6 godina

Svaka cast Stoji na odgovoru toj \"uciteljici\" koja javno pljuje bivse djake i prica kako nije ponosna na njihove uspehe.Sramota od jednog prosvetnog radnika.Nekada su to bile kokoske i slanina a danas koverte u raznim bojama.\n

vladbgd

pre 6 godina

Koja je ovo prostakusa. To sto si glupa, neobrazovana i prosta, krive su kokoske, sir i ostale namirnice i uciteljica?! Samo si dokazala da si teska prazilukovicka, bila i ostala. i, ti i tebi slicni zivite u Beogradu i pojavljujete se u medijima???!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija