• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

23.06.2017

21:21

LUKAS ŽENI OPROSTIO PREVARU SA JARIĆEM: Volim Sonju, neću razvod!

Estrada

LUKAS ŽENI OPROSTIO PREVARU SA JARIĆEM: Volim Sonju, neću razvod!

Podeli vest

Aca Lukas priznao prijateljima da je spreman zaboravi navodnu aferu svoje supruge Sonje Vuksanović s Markom Jarićem kako bi spasao brak i porodicu

Pevač Aca Lukas spreman je da oprosti prevaru supruzi Sonji Vuksanović jer je i dalje voli! On je i posle sedam godina braka toliko zaljubljen u svoju ženu da želi da pređe preko svega što se poslednjih meseci dešavalo kako bi svoju porodicu sačuvao na okupu.

Ceo grad zna

Lukas se nada da će sada kada je košarkaš Marko Jarić prekinuo svaki kontakt sa Sonjom ta afera prestati da potresa Srbiju.

3 meseca Aca Lukas živi u jednom beogradskom hotelu

-Aca obožava Sonju i spreman je mnogo toga da joj oprosti, pa i prevaru. Prijateljima je rekao: "Volim je i ne želim razvod", tako da će dati sve od sebe da spase brak. Na njegovu želju da se pomire dosta utiče i to što imaju šestogodišnju ćerku Viktoriju, pošto bi voleo da mu dete raste sa oba roditelja. Takođe, veoma je vezan i za Sonjinu naslednicu Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem- kaže Informerov izvor blizak folk zvezdi.

(FOTO) LUKAS SE BESAN I SAM VRATIO U SRBIJU! Ni reči o nevernoj supruzi i Marku Jariću!

Naš sagovornik objašnjava da ni Lukas nije bio cvećka tokom sedmogodišnjeg braka, ali mu je supruga ipak sve praštala. Sada je na njega red da pređe preko Sonjine navodne avanture sa košarkašem.

Dete je najvažnije
Lukas hoće da se pomiri sa Sonjom zbog njihove ćerke Viktorije

-Lukas je veliki ženskaroš i to zna ceo grad. Mada voli Sonju, uživa da flertuje i sa drugim ribama. Zbog toga mu je ona često pravila ljubomorne scene i pretila razvodom. I pored toga, uspeli su da sačuvaju brak, ali ih je sada ova poslednja afera skroz pomerila iz temelja. Aca se nada da će se posle tri meseca, koliko živi u jednom beogradskom hotelu, napokon vratiti u zajednički dom- priča naš sagovornik.

JARIĆ OTKAČIO SONJU, ONA SE VRAĆA LUKASU: Ljubavni trougao dobija neočekivan rasplet?!

Razmišljao na odmoru

Folk pevač planira da posle kraćeg letovanja u Antaliji sedne i o svemu porazgovara sa Sonjom.
- Aca se nije oglašavao u javnosti od kada je odjeknula priča da se razvodi. Mudro je ćutao jer je verovao da Sonja i on sve mogu da reše u četiri oka. Odmor u Turskoj je iskoristio da o svemu dobro razmisli. Nije ovo prvi put da imaju porodične drame zbog neverstva, ali je do sada uglavnom Aca bio taj koji je švrljao. Sada je došlo vreme da i on zažmuri na jedno oko - objašnjava izvor Informera.

LUKAS URLAO NA JARIĆA: Jeb*m ti majku što JEB*Š OVU MOJU K*RVU!

 

Marko Jarić: Nisam u vezi sa Sonjom

Košarkaš Marko Jarić najzad se oglasio povodom afere koja potresa Srbiju i poručio da nije u vezi sa Sonjom! On je preko svog punomoćnika Jovane Čapaković poslao saopštenje medijima u kom je odgovorio na sve što se poslednjih dana pisalo o njemu:
- Netačan je navod da su Marko Jarić i Sonja Vuksanović već mesecima unazad u tajnoj vezi, te da je Marko Jarić razlog navodnog razvoda između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Još jednom se na senzacionalistički način pokušavaju širiti neistine i dezavuisati javnost neproverenim informacijama koje za cilj nemaju ništa drugo do povećanje tiraža tih novina, ne mareći pritom za povrede ličnosti i ugleda pojedinaca, u ovom slučaju konkretno našeg priznatog sportiste. Marko Jarić nije u vezi sa Sonjom Vuksanović, te je svaka informacija i insinuacija u tom smeru apsolutna neistina - piše u saopštenju.
Jarićev pravni zastupnik ističe da je sportistu posebno pogodilo to što se sve ovo dešava u trenutku kada je on sa ćerkama došao iz Amerike u Beograd.
- U Beograd je doputovao pre samo nekoliko dana zajedno s ćerkama, i umesto da vreme provodi u miru sa svojom porodicom, primoran je da odgovara na brutalne neistine. Ovim demantijem Marko Jarić želi da stane na put konstantnom pominjanju njegovog imena koje se dovodi u vezu sa nečasnim i nemoralnim ponašanjem, što mu je veoma bitno kao ocu maloletne dece i profesionalnom sportisti koji služi kao uzor mladima - zaključuju u ovom dopisu.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 6 godina

Na pocetku sam imao utisak da nas narod zivi neki Disneyland'a na veliko. Veoma zabavno. Sada imam utisak da svi zive u nekom velikom pornicu!

Mrko mistery

pre 6 godina

U vezi je bila sa starim vukom Sreckom Markovim ocem.Starina je veci frajer od sina a mece od davnina.

milan

pre 6 godina

Pa rece ja vec jednom,... nije p...a sapun pa da se potrosi, bice i za njega , a dao Bog i za buduce,... vazno je da je njoj lepo, a bice i Aci,... zna zenska radnju, svima lepo,...

Pegaz

pre 6 godina

Kad muskarac vara, onda je to u redu, on je jos i frajer, a kad zena vara, onda je to nesto drugo i ona je odmah k...va! Kakvi ste vi licemeri!

Petar Golemi

pre 6 godina

Oj Lukasu naletila je Sonja na bolju patku.......Ti nema sta brak da spasavas sto si trpao trpao si.......A Sonji ...sve najbolje......

deda Raša

pre 6 godina

Tako je Lukas, nije ona stvar od sapuna pa da se istrosi. Bice i za tebe.

Toma

pre 6 godina

Ee moj Djeticu dje ti je obraz i postenje, sta to ucini od sebe, jadan!

milovan

pre 6 godina

Ma ima tu koliko hoces.pa nije to mogao ni Šasic,ni Jaric ni mnogi drugi ni buduci potrositi. Zena humana pa deli sta ima. Nemoze drliti fijamante kada nema. Samo pomazi,tako treba.Neces ju potrositi.A doce vreme kada ces nuditi a nitko nece. Zato,udri.

Stale

pre 6 godina

Suplji mozgovi, suplja prica...sve unapred dogovoreno!!!

Angel

pre 6 godina

Burazeru nije problem to sto si oprostio,kako bese ono:"samo veliki oprastaju" al to za neka postena zena,pa aj desilose oprostis zbog ljubavi prvi i zadnji put i ok je. Al nemozes ti da prastas na koja nezna za pestenje,a i sam znas da pirvi muz varala ga stobom,tako da nece ovo da bude ni zadnji!!!

nada

pre 6 godina

Kada zadjes u godine bojis se ostati sam a i nevidim koja bi ga riba htela ako je prazan novcanik ! Kada se hleb presece nema tu vise sta osim svadja i vredjanja,prebacivanja i kraj !!!!!!!!!!!!

Miomir

pre 6 godina

Ti si popularniji od Zeljka Sasica, ali je Marko Jaric popularni i veci smeker od tebe, kolo srece se okrece, dama voli poznate i popularne....nije moga odoleti.....

Zeljko

pre 6 godina

Vidim u komentarima potpuno nepoznavanje zenske psihologije, kod muskaraca. Ovo me samo navodi na zakljuvak da ce Srbiju potresati gomile i gomile razvoda u buducnosti. Kako neko moze zeni da oprosti preljubu ? Mislim, oprostiti se moze, ali sta sa tim ? Ako je zena prevarila partnera, ona nije kao musko, pa da se posle toga vrati kuci sa ruzama i bombonjerom. Zena kad prevari, to je kraj, oprostio ti njoj ili ne.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija