• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

23.06.2017

20:26

VOLI DA JE GLEDAJU GOLU! Prija: Filip nije kao drugi, voli kad se skidam!

Estrada

VOLI DA JE GLEDAJU GOLU! Prija: Filip nije kao drugi, voli kad se skidam!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović oduvek je pazila na to kakva će se pojaviti u spotovima, međutim, nakon seksi sado-mazo scena u spotu za numeru „Pakao je moj separe” za jedan dnevni list ona priznaje da ju je Filip u tome podržao

Ipak ona, otkriva da u sceni kada devojka bičuje muškarca po zadnjici zapravo nije prikazan ona, već glumica.

- Malo su ljudi pogrešili, ja nisam sve vreme u spotu. Ja sam bila u tri kadra gde pevam plejbek, ostale scene su glumile devojke i momci. Ja ne udaram nikoga. Otprilike sam znala šta će se snimati, ali nisam prisustvovala. Super je odrađeno na kraju - kaže ona i dodaje da joj nije bilo prijatno u uskoj lasteks haljini.

- Bilo mi je mnogo toplo i tuširala sam se posle svakog presvlačenja. Uvek sam se trudila da sve lepo izgleda na kraju, malo manje sam se ranije trudila, sada malo više. Ipak mora da bude malo provokativno. Za mene to nije vulgarno. Može neko da kaže da mu se ne sviđa, ali ja sam ponosna - kaže Prija.

Najveću podršku za snimanje ovakvih scena pružio joj je dečko Filip Živojinović. Za razliku od drugih muškaraca, koji bi devojke savetovali da se ne skidaju u spotovima, Filip je maksimalno podržao Aleksandru.

- Ne, njemu je to sve super. Ja kažem da treba da se smire takve scene, a on mi kaže: „Ma šta da se smire, nemoj tako!” Iskrenost i poštovanje je nešto što je sačuvalo našu vezu evo već godinu i po dana.
Pesme koje je promovisala imaju milione pregleda a o popularnom trendu kupovine pregleda na "jutjubu" ona kaže:

- Nikada ne kupujem preglede. Nema potrebe, ako će pesma da prođe, proći će. Nikada mi nije palo na pamet da plaćam i kupujem. Džaba mi je ako imam 100 miliona pregleda ako niko ne peva moju pesmu - iskrena je Prijovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija