• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.06.2017

13:04

(VIDEO) NIJE JOJ NI KRAJ PAMETI! Evo kako je Cecina ćerka podnela ženidbu bivšeg!

Estrada

(VIDEO) NIJE JOJ NI KRAJ PAMETI! Evo kako je Cecina ćerka podnela ženidbu bivšeg!

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić juče su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u jednom restoranu na Topčideru, gde su okupili brojne članove porodice, prijatelje i kolege, a mnogi su se zapitali kako je to ponela Cecina ćerka, s obzirom da joj je Teo jedan od bivših

I dok su oči domaće javnosti bile uprte u sve detalje ove svečane ceremonije o kojoj se govorilo nedeljama unazad, bivši emotivni partneri novopečenih supružnika ovom događaju uopšte nisu pridavali značaja.

Jelisavetin bivši dečko Vuk Kostić provodio sa prijateljima na crnogorskom primorju, Teodosićeva nekadašnja ljubav Anastasija Ražnatović uživala je u srpskoj prestonici.

Iako bi neki pomislili da će joj teško pasti to što joj se bivši dečko ženi, Cecina ćerka dokazala je da nije tako - ona je nasmejana uživala u svom domu, iz kojeg je pozdravila pratioce na Instagramu, a čini se da joj Teodosić i njegova supruga nisu ni na kraj pameti.

- Leto u Beogradu - napisala je Anastasija čije su misli, očigledno, bile usmerene ka drugim stvarima.

Podsetimo, Anastasija je sa srpskim košarkašem bila u vezi prošle godine, a na romansu odlučili su da stave tačku posle samo dva meseca.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija