• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

29.06.2017

19:46

TEO ŠTITI BOGATSTVO, JELISAVETI 'SAMO' MILION U SLUČAJU RAZVODA: Glumica nevoljno pristala da potpiše predbračni ugovor!

Estrada

TEO ŠTITI BOGATSTVO, JELISAVETI 'SAMO' MILION U SLUČAJU RAZVODA: Glumica nevoljno pristala da potpiše predbračni ugovor!

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin potpisala je uoči venčanja sa Milošem Teodosićem predbračni ugovor, kojim košarkaš pokušava da zaštiti bogatstvo od 15 miliona evra. Ugovor ima 45 strana, a kako saznajemo, u slučaju da se par razvede glumici će pripasti čak milion evra

Zvezda serije "Vojna akademija" i kapiten srpske košarkaške reprezentacije u nedelju su se venčali u beogradskom restoranu "Topčiderac". Mlada je uzela Teovo prezime.

Stvarao bogatstvo

Slavni sportista, koji je tokom profesionalne karijere zaradio milione, odlučio je da, zlu ne trebalo, osigura imovinu u slučaju razvoda.

Čuva i buduće milione

Kako stvari stoje, Teodosić će tek zarađivati ogromne pare, pa su jedna tačka ugovora i njegova buduća primanja.
- Rusi mu nude novi ugovor sa platom od 4 miliona evra godišnje. Trenutno dobija i ponude iz NBA. Na primer, Čikago Bulsi mu daju 30 miliona dolara za tri godine - tvrdi naš sagovornik.

(FOTO) PRVE ZAJEDNIČKE FOTKE NOVOPEČENIH MLADENACA: Teodosić već skinuo burmu, Jelisaveta je ponosno šeta!

Teodosić je tražio od Jelisavete da potpiše predbračni ugovor, a po kome bi njoj pripalo milion evra i određena nekretnina ako se razvedu.

- Miloš je dogovorio sa advokatima da Jelisaveti u slučaju razvoda isplati milion evra. On je zaradio oko 15 miliona evra, ne računajući sponzorske ugovore i poslove u koje je ulagao novac. Teo je za pet godina, koliko je igrao u Olimpijakosu, inkasirao 2,2 miliona evra. Potom je 2011. godine prešao u moskovski CSKA, gde je do 2014. godine zaradio još 5,7 miliona evra. Zatim je sa njima obnovio ugovor, pa je za poslednje tri godine postao bogatiji za još 7,5 miliona evra - priča naš dobro obavešten izvor.

JEDINA KOJA NIJE TRČALA ZA NJIM! Teo priznao zašto je oženio Jelisavetu posle samo 6 meseci veze!

On dodaje da se njegov imetak fino uvećavao proteklih godina, te da je započeo i privatni biznis.

Po ugledu na Anu i Švajnija

Srpska teniserka Ana Ivanović i reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger, koji su se venčali prošle godine, takođe su potpisali predbračni ugovor. Za razliku od Tea i Jelisavete, ovde je svako zaštitio svoju imovinu. Naša teniserka je za 13 godina profesionalne teniske karijere zaradila oko 110 miliona evra, dok je kapiten nemačke reprezentacije u tom trenutku imao više od 240 miliona evra.

- Miloš je pokrenuo robnu marku "TEO4". Takođe, na Divčibarama je kupio kamp "Breza" za 210.000 evra sa ciljem da tu napravi hotel. Poseduje i nekretninu na Srebrnom jezeru, gde je otvorio košarkaški kamp. Zbog svega ovoga ne čudi što se zaštitio ugovorom - kaže naš sagovornik.

Pristala na sve

Izvor Informera dodaje da je na Teovu odluku uticalo to što su se Jelisaveta i on veoma kratko zabavljali pre braka.

(FOTO) OTKRIVAMO ŠTA DEŠAVALO IZA KULISA SVADBE GODINE: Kum Pantela otkačio za prijom, Marinko pevao Teu i Jelisaveti!

- Njih dvoje su samo nekoliko meseci bili zajedno pre nego što su objavili da će se venčati. Porodica i prijatelji su ga savetovali da porazgovara sa advokatima i vidi kako može da obezbedi sve ono što je tokom života zaradio - ističe naš sagovornik.

Glumica nije bila oduševljena što su još pre braka morali da pričaju o eventualnom razvodu. Međutim, ona je toliko zaljubljena u Miloša da pristaje na sve samo da bude sa njim.

Jelisaveta i Miloš život će najverovatnije nastaviti u Americi, jer srpskog košarkaša NBA želi u svojim redovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kaligula

pre 6 godina

Dace taj i vise samo da se vrati. Ima da kukumace vise od lukasa ako ode

nada

pre 6 godina

I onda je njena karijera gotova ! Muz ce je izdrzavati !!!!!!!!!!!!!

samo malo

pre 6 godina

sta ce njemu predbracni ugovor ako je on ovo sve imao prije stupanja u brak s njom,nije mi jasno nikako..znaci to je imao prije nje i nema tu sta da se djeli osim ako za njih ne vazi neki drugi zakon.samo steceno u toku braka tj bracne zajednice ili zivota bez braka se deli sve ostalo ne..ili kao sto rekoh njima se neki drugi zakon ubraja ne razumem.molim vas da mi pojasnite.ovim je teo ispao dzek i dao joj nesto sto moze dobiti sutra da se razvede..prema tome ne vidim razlog da je njoj kao nesto krivo..

Angel

pre 6 godina

Aj sad samo malo vrati se gore procitaj jos jedno 2-3 puta pa komentarisi.Ocigledno nisi razumeo pricu....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija