• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.06.2017

19:46

SAŠA POPOVIĆ PRAVI ZELENAŠ! Pozajmio Lukasu 500.000, traži nazad 700.000 i hoće da mu UZME STAN!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ PRAVI ZELENAŠ! Pozajmio Lukasu 500.000, traži nazad 700.000 i hoće da mu UZME STAN!

Podeli vest

Aca Lukas pozajmio pola miliona evra od Saše Popovića, a kao zalog stavio Sonjin penthaus na Voždovcu... Pevač po ugovoru mora da vrati ukupno 728.000 evra, a pošto kasni s uplatama, gazda "Granda" preti da će mu oduzeti gajbu

Direktor "Granda" Saša Popović hoće da oduzme Aci Lukasu luksuzni penthaus u Beogradu zbog 728.000 evra duga! Kako saznajemo, poznati folker pozajmio je pre nekoliko meseci od Popovića pola miliona evra kako bi vratio kockarske dugove u kojima je do guše.

Za džabe sedi u žiriju

Pevač se tada obavezao da će prvom čoveku "Granda" dug vraćati nedeljno, u naredne dve godine. 

- Dogovor je bio da Lukas svake sedmice isplaćuje Popoviću po 7.000 evra, kao i da za džabe sedi u takmičenju "Zvezde Granda". On je jedini član žirija ove popularne emisije koji tamo sedi besplatno. To znači da bi za dve godine Aca Saši ukupno isplatio 728.000 evra, daleko više nego što je pozajmio - priča za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje:    

 

 

- Aca i Saša su čak potpisali ugovor o pozamici koji im je sastavio poznati advokat Miša Petrovski, koji je ranije zastupao i Svetlanu Cecu Ražnatović. Kako bi se direktor "Granda" obezbedio, zatražio je da folker kao zalog stavi luksuzni stan na Voždovcu, koji se vodi na njegovu ženu Sonju, a koji je dobila od svojih roditelja na poklon

Aleksandar Jovanović Cile

- Lukas je pre nešto manje od godinu dana otišao kod Popovića i požalio mu se da je u ozbiljnim finansijskim problemima. Ispričao mu je da ima velike kockarske dugove, kao i da ga razni zelenaši i opasni momci jure da vrati pare. Saša je pristao da mu pozajmi pola miliona evra u kešu na dve godine, ali mu je postavio i nekoliko uslova. Između ostalog, tražio je kao zalog luksuzni stan na Voždovcu koji se vodi na Acinu ženu Sonju. Tu gajbu su pevačevoj ženi kupili njeni roditelji, imućni gastarbajteri iz Nemačke - navodi naš sagovornik. 

Sonja bi da ućutka medije

Lukasova i dalje zakonita žena Sonja Vuksanović pokušava da zabrani medijima da pišu o njoj! Ona, koja je oduvek pozirala za sve moguće novine u Srbiji i prisustvovala brojnim estradnim dešavanjima, poslala je saopštenje preko advokata Maje M. Atanasković u kojem bi čak da nas spreči da objavljujemo i njene fotografije (?!).
- Pozivamo vas da se uzdržite od daljeg objavljivanja bilo kakvih informacija iz privatnog i porodičnog života gospođe Vuksanović. Upozoravamo vas da nemate odobrenje ni pristanak gospođe Vuksanović za objavljivanje njenih zapisa lika i informacija iz privatnog života - piše između ostalog u saopštenju.

U želji da proverimo da li je takav ugovor zaista potpisan, kontaktirali smo sa Petrovskim. On zbog diskrecije svog posla nije mogao mnogo da nam kaže o ovom slučaju:   

- Poznajem gospodina Vuksanovića, kao i Popovića. Nikako ne bih mogao da komentarišem njihove međusobne transakcije - poručio je advokat. 

Aca bez komentara


Problem sa redovnom isplatom novca je nastao kada se folker u martu iselio iz Sonjinog i njegovog stana i prestao da vraća  dug: 

- Kad se Lukas u martu posvađao sa Sonjom i iselio iz stana, prestao je Popoviću da isplaćuje redovne nedeljne isplate. Saša mu je odmah zapretio da će mu oduzeti stan koji je dao u zalog - objašnjava naš izvor.

Folk pevač nije želeo ni da sasluša naše pitanje o "zelenaškim poslovima" sa gazdom "Granda".

 

 

- Hvala lepo, ali nemam komentar. Ne zovite me, ne pišite mi poruke, ne dajem izjave - kazao je Aca za Informer.


Gospođa Nemanja Pajić se zavukao u mišju rupu

Srpski Telegraf

Glavni urednik Kurira Nemanja Pajić, koga je Aca Lukas označio kao osobu koja mu sa Sonjom pakuje afere, zavukao se u mišju rupu. Prvi čovek reketaških novina nije reagovao na otvoreno pismo koje je folk pevač u sredu uveče objavio na društvenim mrežama. Lukas je Pajića opisao kao "spodobu i nastranu bezdlaku nakazu koja je Sonji isprala mozak i uništila joj porodicu"!
- Ovo što sada radiš sa svojim portparolom, samo ne znam šta će tebi on, tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je nefer, da ne kažem grozno prema nekom ko, kakav god da je, ipak je otac tvog deteta. Ja te neću ni dirati ni ogovarati! Želim ti sve najbolje. PS. Gospođa Nemanja Pajić je direktorka Adria Media Grupe i Kurira. Podguzna muva Ace Rodića - napisao je Aca u svom saopštenju.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ddd

pre 6 godina

Prosto ne mogu da verujem da je Saša Popović pozajmio Lukasu tolike pare!? Lukas je duzan celom svetu a dugove ne vraca, svi beze od njega kada trazi pozajmicu.

sima

pre 6 godina

I ja bih mu pozajmio pare pod ti uslovima,odlicna naplativa garancija,prvorazredna nekretnina koja uvek moze da se dobro i relativno brzo proda,sa kamtom od 50%!? P.s pored takvih drugara,neprijatelji su mu prijatelji:)

Goran

pre 6 godina

Ne vidim u cemu je problem. Pozajmio je pare i normalno je da treba da ih vrati. Ako mu dogovor nije izgledao posteno nije trebao pristati.\n

AS

pre 6 godina

U PRAVU SI. NIKO GA NIJE TERAO DA POD TAKVIM USLOVIMA MORA DA ZAJMI NOVAC.

bubamara

pre 6 godina

Ne vidiš u čemu je problem??? Problem je u tome što je Lukas pozajmio 500.000 e. a treba da vrati 728.000 e. Dakle, Saša od toga zarađuje 228.000 e. To je čist bezobrazluk! Nekim ljudima, poput Saše, nikada nije dovoljno para. Zašto da mu Lukas vraća više od onoga što je pozajmio?

Era

pre 6 godina

A ko je terao Lukasa da se zadužuje? Lepo mu bilo da troši. A kad je došlo da se vraća po ugovoru - ne valja. Nema džabe ni u babe.

nanogicu za sasicu

pre 6 godina

a zato se ovi razvode da sacuvaju uhapsite sasu kamata moze samo bankarska

Radovan

pre 6 godina

Živim od rodjenja u Bgdu. Ali ovakvih klošara me je stvarno sramota! Zvali se oni Lukas,Popović,Sonja i ostali ološ sa pogotovo estrade ,nema gore!  Manite se više tog seljaštva u svakom smislu! Oni ne zaslužuju ni slovo da im se pomene!!! n

Radex

pre 6 godina

Ovde mi izgleda da su Popovic i Lukas podelili stan lukasove zene, a Aca ce navodno da odsedi u studiju za pola miliona, vala baš je ispala naivna Lukasova zena, a cujem i da Lukas podnosi zahtev za razvod.

Darko

pre 6 godina

Ne nego je Popovic trebao da mu da pare na obraz,cu Acin obraz.Po toj logici ono sto nam uzimaju banke je tek teski kriminal.

Mile

pre 6 godina

Sasa je posteno zaradio novac i ne treba da ga deli kojekakvim nadobudnim i umisljenim zvezdama.

milovan

pre 6 godina

Ma nije tu problem Lukas ili Popovic. Mene brine drzava koja nista neradi da zastiti svoje interese. Pa dokle vise,placa li netko porez osim sirotinje. Dali Popovic placa porez na dobit i kamate,dali Lukas placa. Ako Lukas placa toliki kredit od 350 000 hiljda eura godisnje,a mora i on da zivi.Znaci zaradjuje milion godisnje. Sta rade drzavne sluzbe osim sto plene sirotinji kuce za dug od 1000 dinara.Napominjem,dinara. Ovo je strasno kako je sve umrezeno,lopov do lopova a drzava se pravi blesava.

Nina

pre 6 godina

Ako je tacno da je Lukas sa stanom garantovao to mora onda da je njegova zena bila guarantor sa svojim stanom. Nije mogao Lukas da garantuje sa njenim stanom. Neki dan su komentarisali da ona ide tamo gde su pare. Pa eto izgleda u stvari da je Lukas isao tamo gde su pare od mame i tate. A gospodin Popovic je tu najmanje kriv u stvari nije nista kriv. On ce lepo platiti porez na profit (u ovom slucaju interest) sto je zaradio i to je to. Ne moze to da se uzmu pare od banke ili privatnika pa onda kada ne mozete vratiti oni su krivi. Da nije mozda Vucic kriv?????

nada

pre 6 godina

Kada bismo sabrali koliko novca je Lukas zaradio za vreme trajanja pevacke karijere zabolela bi nas sigurno glava ali naravno tu su bili i poroci, skupi pokloni za Sonju ................ verovatno neplaceni porezi drzavi pa ako Sasa trazi novac eto - Sonjin stan, dve radnje, automobili i placen dug !!!!!!!!!!!!!!!!!

diki

pre 6 godina

sonja dobila stan od roditelja?! ha ha ha jedino ako joj je lukas roditelj.iscedila ga je kao limun. dobro se setio da je sutne.

Zoran

pre 6 godina

Malo morgen ce njoj stan da oduzu! Ovak covek je ludak na baterije!

kneginjia

pre 6 godina

Sasa je poznati lopov. samo gleda koga ce da prevari I opljacka, a najvise budalastu omladinu. Glasajte, glasajte,glasajte.....

Dragomir

pre 6 godina

Када боље размислим не да ме заболе Стојко што је један зеленко а други Аца Лукац.Еве трећи шприцер довршавам и никако да смирим живце у коју невољу је упао поменути певач који пева ки у цртаћима.

vladbgd

pre 6 godina

Bas me cudi, sve je to "fini" svet. Tako je to, kad se opanak opapuci

zoran vukasinovic

pre 6 godina

ako je sve ovo istina da sam sasa popovic uzeo bi stan i gotova prica.

Pero

pre 6 godina

Aci Lukasu ne treba pozajmljivati ni kozu, a kamo li pare. Normalno je sto se Popovic osigurao da ce mu dug biti vracen. Da li je trebalo da mu trazi kamatu od 50% je druga stvar. Ali, ako se uzme u obzir da je 500.000 evra veliki novac koji bi, da je ulozen u neki dobar biznis doneo mozda i veci profit od trazene kamate, Popovic je u pravu. Da je pozajmica za nesto drugo, lecenje na primer, mogli biste Popovica da nazovete zelenasem. Ali za kockarske dugove...?

Maja

pre 6 godina

Pa sto je pozamnjivao pare kad nema da vrati.U pravu je Sasa osigurao se na vreme.

Ano

pre 6 godina

Bože dragi u kakvom svijetu mi živimo! Isplivao šljam na površinu i postao nekakav faktor!

Drvoseca

pre 6 godina

Pevaj Aco, pevaj rode, daj Sasici ladne vode. Slusaj ono oce da se kocka. Svaka kocka oce da se bocka. Pa koj ti reko da se kockas, nesreco preispoljna. Pa nije ona za svakog.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija