• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

03.07.2017

22:41

LEPA LUKIĆ U INVALIDSKIM KOLICIMA OTPUTOVALA! Kraljica narodne muzika otišla za Kanadu!

Estrada

LEPA LUKIĆ U INVALIDSKIM KOLICIMA OTPUTOVALA! Kraljica narodne muzika otišla za Kanadu!

Podeli vest

Lepa Lukić otputovala u Toronto u invalidskim kolicima zbog problema s nogom koju je nedavno povredila

Lepa Lukić je u petak ujutru u invalidskim kolicima krenula za Kanadu. Kraljica narodne muzike nedavno je istegla ligament, zbog čega joj je veoma teško samostalno da hoda.

Pevačica je, šepajući, u pet ujutru došla na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Imala je zavoj na levom listu, koji nosi od kada je sredinom juna pala na pijaci i povredila nogu.

(FOTO) LEPA LUKIĆ O NEZGODI: Hitna pomoć je morala da me odvede!

Dug i težak let

Pritekli su joj u pomoć radnici aerodroma, smestili je u kolica i tako joj olakšali prolazak kroz pasošku kontrolu i ukrcavanje u avion.

Ne može na noge
Kada sam shvatila da ne mogu lepo da hodam, zamolila sam da mi se obezbede kolica kako bih se ukrcala na avion
Lepa Lukić

Lepa ističe da uprkos tome što se teško kreće nikako nije mogla da odloži ovo putovanje.

- Pre tri meseca sam kupila kartu za Kanadu, pa nisam mogla da pomeram datum odlaska. Dug je to i težak let, ali šta da radim. Kada sam shvatila da ne mogu lepo da hodam, nazvala sam avio-agenciju i zamolila da mi se obezbede kolica kako bih se ukrcala na avion - kaže pevačica za Informer i dodaje da je zahtevala da joj daju sedište na kojem će lepo moći da ispruži povređenu nogu:

- Zamolila sam radnicu aerodroma da me smesti negde gde ću moći da opružim nogu. Doktor mi je rekao da ako bude savijena sve vreme, još više će me boleti.

Zoran Sinko

Pored ručnog prtljaga, Lukićeva je u avion unela i longetu, da bi tokom leta držala nogu u pravilnom položaju.

- U ručni prtljag mi je bilo najbitnije da stavim longetu. Ona me je spasla u poslednjih nekoliko dana i spakovala sam je u kofer da mi bude pri ruci - objašnjava Lepa.

Pomoć u kući

Zoran Sinko

Kraljica narodne muzike naglašava da joj je veoma teško palo to što se povredila.

- Mnogo me je bolela noga, nisam izlazila iz kuće, stvarno nisam mogla. Svi su mi u kući pomagali, morala sam stalno da ležim. Baš je bilo teško - iskrena je Lepa.

Nije mi teško da pevam povređena

Lepa će u Kanadi održati dva koncerta. Iako joj je povređena noga, kraljica narodne muzike će kao pravi profesionalac ispoštovati ugovorene tezge.
- Mora da se radi. Neće mi biti teško, ja otpevam šta imam i onda sednem i odmorim se. Pa ne idem da kopam u rudniku. Znate kako je meni pokojna mama govorila: "Lepa, ti ne radiš puno, a zaradiš mnogo."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ta i moj petao peva.... na jednoj nozi... Al ne ide u Kanadu...!! Ne daju mu...vizu...

simeon

pre 6 godina

78g zivota a gura kao da ima duplo manje.stara kajla ovakih zivota zdravih vise nema iskreno na neki nacin i mi smo hibridna generacija 50 i neke.cestitam na zdravom duhu a sve drgo izvase proslosti nje vazno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija