• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2017

22:21

(FOTO) SKINULA SE TIJANA DAPČEVIĆ! Pevačica smršala pa se pohvalila!

Estrada

(FOTO) SKINULA SE TIJANA DAPČEVIĆ! Pevačica smršala pa se pohvalila!

Podeli vest

Pevačica Tijana Dapčević trenutno uživa na odmoru u Grčkoj, dok joj društvo prave prijateljice i sin Vuk

Tijana izgleda bolje nego ikad, te nije odolela a da ne objavi fotografiju u kupaćem kostimu.

- Manekenka da budem - napisala je Tijana u komentaru uz fotografiju, koju je okačila na Istagram, a na kojoj se vidi kako pozira u bikiniju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bzvz

pre 6 godina

Bas je bez veze. Ko treba da ima obline, sise, dupe, kukove? Ko? Zena ili muskarac? De su to sise, dupe, kukovi? Daska. Kad bih, a ne bih, bio sa tobom, kako da bih bio sa muskarcem, daleko bilo.

Pera Detlic

pre 6 godina

Ko jos obraca paznju na tebe? Nikad nisi bila lepa niti ces biti.\n

vladbgd

pre 6 godina

Pevacica? Pre bih rekao recitatorka. Kada je snimila poslednju pesmu, u kom veku? A, zenstvena je koliko i Dzordz Kluni.

dragan

pre 6 godina

Koliko ja nju znam, a znam ju, ona se skida uvijek pred kupanje , tusiranje i spavanje. nije vam neka vijest.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija