• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

07.07.2017

20:11

(FOTO) LUKAS IZVEO DEVOJKU NA KARLEUŠIN NASTUP! Pevač ne želi da krije buduću ženu od javnosti!

Estrada

(FOTO) LUKAS IZVEO DEVOJKU NA KARLEUŠIN NASTUP! Pevač ne želi da krije buduću ženu od javnosti!

Podeli vest

Aca Lukas je došao na splav "Porto" u društvu nove izabranice Branislave Pašajlije. Golupčići su tokom cele noći nazdravljali, ljubili su se i fotografisali, a potom je pevač slike kačio na društvene mreže

Sveže razvedeni Aca Lukas se ne odvaja od svoje dve decenije mlađe devojke Branislave Pašajlije. Pevač je u sredu uveče s njom došao ruku pod ruku na beogradski splav "Porto", gde je nastupala Jelena Karleuše. On je znao da će na splavu biti brojni novinari, ali se bez obzira na to ponosno šepurio s Branislavom.

Lukas, međutim, nije želeo da daje izjave niti da pozira s novom izabranicom. Nekoliko sekundi posle novopečenih golupčića na splav su stigli Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, koji su zbijali šale na Acin račun:

Nemojte nas ništa da pitate, imate Lukasa, on je zanimljiviji, našalili su se Bekuta i Mrka

- Nemojte nas ništa da pitate, imate Lukasa, on je zanimljiviji - dobacili su Bekuta i Mrka novinarima.
Karleuša takođe nije želela da daje izjave, ali kada smo je upitali da prokomentariše to što je Lukas došao na njen nastup sa novom devojkom, Jelena je rekla:
- Stvarno? Sa Lukasom uvek, uvek neki stresovi - poručila je kratko pevačica i ušla na splav.

ACA LUKAS PREDSTAVIO NOVU IZABRANICU: Branislava je žena mog života, Sonju više ne volim!

Informer/Instagram

Fanovi čekali u redu

Informer/Instagram

Fanovi Jelene Karleuše čekali su u redu kako bi ušli na njen nastup. Nezapamćena gužva bila je ispred splava "Porto", a zbog velikog interesovanja pevačica je sinoć imala zakazan još jedan nastup.

Folker nije mario da li svojim ponašanjem stresira Jelenu Karleušu ili bivšu ženu Sonju Vuksanović, pa je cele noći nazdravljao s Branislavom. Ljubili su se, grlili, fotografisali, pa su potom fotke kačili na društvene mreže. On je svoju izabranicu samo nakratko ostavio samu, kada je ustao da sa JK otpeva njihovu duetsku pesmu "Bankina".

Lukas je svoju izabranicu samo nakratko ostavio samu, kada je ustao da sa JK otpeva njihovu duetsku pesmu "Bankina"

- Kako Lukas kaže, ja sam jednom nogom u grobu, pevam već 25 godina, pa ću da nastavim sa pesmom - rekla je Jelena posle njihovog dueta i svojim nastupom razgalila sve goste na splavu. Pop zvezda je pevala i đuskala do jutra, priredivši fanovima performans u svom stilu.

Osim Lukasa, Branislave, Bekute i Mrke, Jelenu su slušali i: Danijel Pavlović, Luna Đogani, Sofija Milošević, Seksi Sandra, učesnici "Parova" Ana-Marija Džambazov, Tihomir Filipović, Mladen Vuletić i Branka Okuka.

(FOTO) VELIČANSTVENI spektakl Jelene Karleuše na splavu Port

Informer/Instagram
Informer/Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 6 godina

Права "рођена" београђанка из Аранђеловца, бруцошкиња са Мега Тренда!

Jos jedna

pre 6 godina

Jos jedna u nizu sponzorisa ma naspj estradi. Objavite koje je skole zavrsila, sta zna da radi sem prima ja, odakle su joj koreni? Po prezimenu cista srpkinja iz Simadije ili okoline. Gostro.

Drago

pre 6 godina

Našla krpa zakrpu. I ta će veza dugo, da potraje jer su baš "zaljubljeni" ona u njegov novčanik i da bude uz njega popularna, a on, da prkosi bivšoj kako može naći mlađu. Takvih ima toliko, da jih sa bagerom kupi ne možeš jih sve pokupiti. Neka uživaju dok traje.

posmatrac sa severa

pre 6 godina

Covek komplekse leci trebom, sta mu drugo ostane? Mene cudi kako novinarima ne dosadi svakodnevno pisati o ovim personama. Zar nebi bilo prijatnije citati o nasim pronalazicima, naucnicima, osvajacima medalja iz istorije, matematike, govornistva, o nasoj omladini koja i kad uspe da se upise na fakultet mora da se dovitlava kako zna i ume da prezivi da dostudira, koji rade i studiraju.

cezar

pre 6 godina

Jedna je Sonja, ne moze Lukas tako lako da preboli kumu!

marko

pre 6 godina

Samo je bitno da se ona dobro prca. Ostalo nije vazno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17