• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

14.07.2017

21:51

TANJA SAVIĆ NI PO KOJU CENU NE ŽELI DA IDE POD NOŽ : Neću da se unakazim estetskim operacijama!

Estrada

TANJA SAVIĆ NI PO KOJU CENU NE ŽELI DA IDE POD NOŽ : Neću da se unakazim estetskim operacijama!

Podeli vest

Tanja Savić tvrdi da nikada ne bi išla pod nož, jer ne želi da se unakazi poput mnogih žena koje su se unakazile estetskom hirurgijom. Bez obzira na to što se pisalo da ima silikonske grudi i zadnjicu, pevačica to oštro demantuje i tvrdi da je ozbiljan protivnik toga da se strana tela ubacuju u organizam

Male ženske tajne

Tanja ističe da žene treba da pribegavaju raznim trikovima kako bi povećale zadnjicu ili grudi, ali da to nikako ne čine silikonima, hijaluronom, akva-filerima ni sličnim štetnim sastojcima.

Ugradila silikone u usta

Bez obzira na to što je sada protivnik estetske hirurgije, Tanja Savić je pre nekoliko godina ugradila silikone u usne. Oni koji je znaju kažu da ranije nije imala tako velika usta, ali pevačica nikada javno nije priznala da je to učinila dok je bila "mlada i luda". Čak je u nekoliko navrata demantovala tu informaciju, braneći se da nema silikone, već je "samo umorna".


- Nikada se ne bih podvrgla estetskim operacijama, povećanju ili zatezanju grudi, zadnjice ili bilo čega drugog. Gledam na E! kanalu "Poš", emisiju gde se prikazuje kako su se žene unakazile različitim intervencijama. Šokirana sam na šta liče. To mi je i više nego strašno - započinje priču Tanja, i nastavlja:


- Nema potrebe menjati ono što ti je Bog dao - kakvu me je stvorio, takva želim i da budem. Dva puta sam rađala, dojila svoju decu i naravno da mi telo nije isto kao pre. Zato pribegavam malim ženskim tajnama, kao što je brushalter s "pušapom", koji savršeno digne grudi.


Osim silikona, Tanja je protivnik i botoksa, fejs-liftinga i drugih stvari koje sređuju bore i peglaju lice.
- Kožu treba negovati kremama, a nikako ne ići pod nož. Neka se devojke našminkaju, doteraju i biće odlične. Zbog te estetske hirurgije i zatezanja lica sve žene liče jedna na drugu. Promene lični opis i ne liče ni na šta. Nikako mi se to ne sviđa. Još na sve to dodaju gomilu filtera i prave iste poze na društvenim mrežama, pa ne može ni majka rođena da ih prepozna. Nije to moja priča - iskrena je pevačica.

Brushalter
Dva puta sam rađala, telo nije isto kao pre, ali zato nosim brushalter koji savršeno digne grudi
Tanja Savić

Ne glumi zvezdu


Tanja kaže da van scene izbegava da se šminka i da na njoj ništa ne šljašti.

- Živim normalno, daleko od bilo kakvog sjaja i ludila. Na Novom Beogradu ljudi mogu da me vide i bez šminke, frizure, u trenerkama, japankama. Ne glumim zvezdu ni nedodirljivu osobu. Mislim da bi to smešno izgledalo, to ne bih bila ja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Estetichar

pre 6 godina

Meni licno, ne smetaju ni male ni velike usmine, vise volim velike, ali velika usta, velike usne, nikako, ma gde one bile. Ko zna, razumece me.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija