• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

18.07.2017

22:34

BRENA ME ČUVA DA SE NE PREHLADIM: Aleksandra Prijović progovorila o odnosu sa budućom svekrvom!

Estrada

BRENA ME ČUVA DA SE NE PREHLADIM: Aleksandra Prijović progovorila o odnosu sa budućom svekrvom!

Podeli vest

Aleksandra Prijović ističe da nije u svađi sa Lepom Brenom i otkriva da je ova savetuje i voli kao da joj je majka

Aleksandra Prijović jednom zasvagda želi da stavi tačku na priče da se ona i Lepa Brena ne vole i da se stalno svađaju, te otkriva da njih dve imaju odnos majke i ćerke. Mlada pevačica ističe da buduća svekrva brine o njoj i njenom zdravlju kao što to čini roditelj za svoje dete.

Devojka Filipa Živojinovića kaže da joj Brena savetuje kako da se čuva jer je kao starija koleginica prošla kroz sve što Aleksandru tek čeka.

- Sa Brenom imam fenomenalan odnos. Ona mi je velika podrška. Stalno me savetuje. Kaže kako uvek moram da se utoplim, da posle nastupa obavezno skinem štikle i obujem patike, da čuvam noge. Takođe mi govori da nikako ne ostajem u istoj garderobi posle tezge, jer se oznojim, pa mogu da se prehladim - otkriva Aleksandra i nastavlja sa hvalospevom na račun buduće svekrve:

- Ne postoji adekvatna reč kojom bih Brenu mogla da opišem i dovoljno nahvalim. Filip, Viktor i Stefan treba da budu ponosni na to kakvu majku imaju - iskrena je pevačica.

BOMBA PRIČA IZ HIT DODATKA! Prijovićki uništili audi od 60.000 evra! Pevačica na meti ljubomorne Filipove obožavateljke!

Ipak, za razliku od Brene, Aleksandra nema mnogo prijatelja na estradi. Sa te strane je sama odlučila da bude oprezna:

- Ne družim se sa kolegama, jer na estradi ne postoji prijateljstvo. Ima puno ljubomore među kolegama, a ja sam to osetila na svojoj koži. Oni koji su svesni sebe i svog uspeha nemaju razloga da budu ljubomorni. Ali ima onih kojima karijera baš i ne ide kako treba, pa im nije svejedno kada bolji isplivaju.

Jedina osoba sa kojom Prijovićka popije kafu je Rada Manojlović.

- Ona je super devojka. Sa njom se jedino privatno čujem. Dobar je čovek, vredna je, radna, poštena. Znam da puno radi, pa sigurno lepo i zarađuje.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

Ljubi je majka koja i sama pada u stiklama na nastupima !!!!!!!!!!!!! Prvo neka sina i muza posavetuje kako da se hrane !!!!!!!!!!!!!!!

Drago

pre 6 godina

Hehehehehe una je uči kako, da se skida posle nastupa. Barem to nije problem, a i štikle kako treba skinuti pa dobro te uči samo bi i Brena mogla, da nauči, da nije više tako mlada i da ne može više, da skače u štiklama jer previše puta pada. Volite se vi i dalje pa kako vam bude.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija